logo
4 October 2014

Face of the Day met o.a. Catrice Check & Tweed Quattro Baked Eyeshadow

Gepost in beauty

fashion is a party, face of the day, catrice check & tweed collectie, catrice check & tweed review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow review, catrice check & tweed highlighting powder, catrice check & tweed highlighting powder review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow swatches, catrice oogschaduw, catrice beautifying lip smoother, beautyblog, beautyblogger, fashion blogger, nars radiant creamy concealer, nyx powder blush taupe, ben nye luxury powder cameo, clarins double fix mascara, maybelline ultra brow brush on color, make-up studio eye primer, catrice velvet matt eyeshadow, isadora volume & curl mascara

Naast de Brit Chick nagellak, nam ik o.a. het Catrice Check & Tweed Quattro Baked Eyeshadow pallet mee uit de Catrice Check & Tweed collectie. In het palet zitten vier donkere herfsttinten, waar je een echte “oktober ooglook” mee kunt maken. Ook het Catrice Check & Tweed Highlighting Powder ging in mijn winkelmandje. Highlighters hebben zo’n aantrekkingskracht op mij! Oké, wat voor make-up niet?

fashion is a party, face of the day, catrice check & tweed collectie, catrice check & tweed review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow review, catrice check & tweed highlighting powder, catrice check & tweed highlighting powder review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow swatches, catrice oogschaduw, catrice beautifying lip smoother, beautyblog, beautyblogger, fashion blogger, nars radiant creamy concealer, nyx powder blush taupe, ben nye luxury powder cameo, clarins double fix mascara, maybelline ultra brow brush on color, make-up studio eye primer, catrice velvet matt eyeshadow, isadora volume & curl mascarafashion is a party, face of the day, catrice check & tweed collectie, catrice check & tweed review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow review, catrice check & tweed highlighting powder, catrice check & tweed highlighting powder review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow swatches, catrice oogschaduw, catrice beautifying lip smoother, beautyblog, beautyblogger, fashion blogger, nars radiant creamy concealer, nyx powder blush taupe, ben nye luxury powder cameo, clarins double fix mascara, maybelline ultra brow brush on color, make-up studio eye primer, catrice velvet matt eyeshadow, isadora volume & curl mascara

De conditie van mijn huid is echt in járen niet zo goed geweest. Ik zit stiekem een beetje bang te wachten tot ik op een dag wakker word en opeens weer vijf ontstekingen en eczeem op mijn oogleden heb. Gelukkig blijft die dag tot nu toe nog even uit.

In ieder geval: ik heb op het moment eigenlijk helemaal geen foundation nodig! Ik gebruik het nog wel soms, maar vaak dan óf foundation óf wat concealer, allebei is gewoon echt niet nodig. Hier ben ik voor wat van mijn favoriete concealer gegaan. Als je gemist hebt hoe geweldig mijn favoriete concealer is, bekijk dan zeker nog even deze post.

fashion is a party, face of the day, catrice check & tweed collectie, catrice check & tweed review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow review, catrice check & tweed highlighting powder, catrice check & tweed highlighting powder review, catrice check & tweed quattro baked eyeshadow swatches, catrice oogschaduw, catrice beautifying lip smoother, beautyblog, beautyblogger, fashion blogger, nars radiant creamy concealer, nyx powder blush taupe, ben nye luxury powder cameo, clarins double fix mascara, maybelline ultra brow brush on color, make-up studio eye primer, catrice velvet matt eyeshadow, isadora volume & curl mascara

Op mijn lippen draag ik een Catrice Beautifying Lip Smoother – ik schreef er laatst al over. Toen liet ik Apricot Cream zien, nu zie je Sweet Caramel in actie.

Ik heb gebruikt:

Gezicht
NARS Radiant Creamy concealer in ‘2 Vanilla’ (kun je hier vinden)
Ben Nye Luxury Powder in ‘Cameo’
NYX Powder Blush in ‘PB11 Taupe’
Catrice Check & Tweed Highlighting Powder in ‘C01 Flagg The Union Jack’

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra Brow Brush On Color in ‘light brown’
Clarins Double Fix Mascara (kun je hier vinden)

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
Catrice Check & Tweed Quattro Baked Eyeshadow in ‘C01 London’s Eye’
Illamasqua Sealing Gel
Catrice Velvet Matt Eyeshadow in ‘010 Vanillaty Fair’
IsaDora Volume & Curl mascara

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
Catrice Beautifying Lip Smoother in ‘010 Sweet Caramel’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties