logo
11 October 2014

Converse All Stars Ox Leather White Mono

Gepost in fashion

Converse All Stars Ox Leather White Mono, converse, all stars, pro shoes, converse all star sneakers, witte all stars, witte all stars kopen, witte leren all stars, zomergevoel, nieuwe schoenen, sneakerwinkel, online sneakers kopen, leren sneakers, leren all stars, white all stars, herfstschoenen

Ik houd natuurlijk van velen, vélen soorten schoenen, maar er is iets met een paar fresh and clean witte sneakers…

Witte All Stars bijvoorbeeld. Voor mij staan ze voor zomer, vrijheid, casual, relaxing, no nonsense en zo nog honderd andere niet vervelende woorden.

Toch had ik ze nog steeds niet, die witte All Stars. Verschillende kleuren All Stars passeerden mijn schoenenkast de afgelopen jaren – van khaki tot blauw tot grijs tot bordeaux tot mintgroen tot you name it-, maar niet de klassieke sneakerkleur der klassieke sneakerkleuren: wit.

Nu de herfst is aangebroken vond ik de timing witte All Stars aan te schaffen (denk: natte voeten, modderspetters!) niet zo gunstig meer. Echter, gelukkig worden All Stars tegenwoordig natuurlijk niet alleen meer van stof, maar ook van leer gemaakt. Bij PRO vond ik deze Converse All Stars OX Leather White Mono’s.

Dus hoezo slechte timing? Welkom bij de familie witjes!

Edit: Er staat inmiddels ook een outfitpost met mijn nieuwe All Stars online. Bekijk ‘m hier!

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties