logo
28 October 2014

Cosmania Amsterdam

Gepost in beauty

cosmania, cosmania amsterdam, jacks beauty line, this works deep sleep pillow spray, korres cosmetics, inglot, cowshed, skincare, beauty, beauty store amsterdam, beauty amsterdam, inglot amsterdam, 9 straatjes amsterdam, herenstraat amsterdam, beautyblog, shmink cosmetics, lord & berry, fashion blog, beautyblog, fashion is a partycosmania, cosmania amsterdam, jacks beauty line, this works deep sleep pillow spray, korres cosmetics, inglot, cowshed, skincare, beauty, beauty store amsterdam, beauty amsterdam, inglot amsterdam, 9 straatjes amsterdam, herenstraat amsterdam, beautyblog, shmink cosmetics, lord & berry, fashion blog, beautyblog, fashion is a partycosmania, cosmania amsterdam, jacks beauty line, this works deep sleep pillow spray, korres cosmetics, inglot, cowshed, skincare, beauty, beauty store amsterdam, beauty amsterdam, inglot amsterdam, 9 straatjes amsterdam, herenstraat amsterdam, beautyblog, shmink cosmetics, lord & berry, fashion blog, beautyblog, fashion is a partycosmania, cosmania amsterdam, jacks beauty line, this works deep sleep pillow spray, korres cosmetics, inglot, cowshed, skincare, beauty, beauty store amsterdam, beauty amsterdam, inglot amsterdam, 9 straatjes amsterdam, herenstraat amsterdam, beautyblog, shmink cosmetics, lord & berry, fashion blog, beautyblog, fashion is a partycosmania, cosmania amsterdam, jacks beauty line, this works deep sleep pillow spray, korres cosmetics, inglot, cowshed, skincare, beauty, beauty store amsterdam, beauty amsterdam, inglot amsterdam, 9 straatjes amsterdam, herenstraat amsterdam, beautyblog, shmink cosmetics, lord & berry, fashion blog, beautyblog, fashion is a partycosmania, cosmania amsterdam, jacks beauty line, this works deep sleep pillow spray, korres cosmetics, inglot, cowshed, skincare, beauty, beauty store amsterdam, beauty amsterdam, inglot amsterdam, 9 straatjes amsterdam, herenstraat amsterdam, beautyblog, shmink cosmetics, lord & berry, fashion blog, beautyblog, fashion is a partycosmania, cosmania amsterdam, jacks beauty line, this works deep sleep pillow spray, korres cosmetics, inglot, cowshed, skincare, beauty, beauty store amsterdam, beauty amsterdam, inglot amsterdam, 9 straatjes amsterdam, herenstraat amsterdam, beautyblog, shmink cosmetics, lord & berry, fashion blog, beautyblog, fashion is a party

De webshop van Cosmania ken ik volgens mij al ongeveer sinds het moment dat deze bestaat. Ik heb het altijd een toffe beauty webshop gevonden, omdat ze er merken verkopen die verder in Nederland zo goed als niet verkocht worden. Nieuwe merken uitproberen vind ik super interessant en vooral als ze niet zo bekend zijn hoop ik altijd wat te “ontdekken”.

Toch heb ik in al die jaren bitter weinig van die merken daadwerkelijk geprobeerd, dus ook niet ontdekt. Een aantal jaar terug was het mijn huidprobleem die ervoor zorgde dat de lol van cosmetica er even af was voor mij. Sinds het goed gaat met mijn huid heb ik regelmatig op de webshop gekeken, maar wist ik nooit goed wát van die al merken te bestellen. De prijzen zijn niet heel hoog (niet van alles tenminste), maar ook niet heel budget vriendelijk, waardoor ik niet wilde gokken. En omdat de meeste Cosmania merken dus niet zo mainstream zijn, waren er vaak van bijvoorbeeld de make-up producten geen swatches te vinden online.

Gelukkig is er sinds een tijd ook een fysieke winkel. Die wilde ik al tijden bezoeken, maar als ik in Amsterdam ben dan heb ik óf tijdtechnisch geen gelegenheid óf ik beland toch weer op en in mijn good old favourites (H&M op de Dam). Dit weekend was ik echter vastbesloten om de Herenstraat op te zoeken en eindelijk eens te gaan kijken in de Cosmania winkel.

Na veel gezoek naar die straat (ik en de weg zoeken: dra-ma) kwam ik letterlijk één minuut voor sluitingstijd binnen. Gelukkig was de verkoopster heel lief: ze wilde me alsnog alles laten proberen, alles over de producten vertellen en ik mocht op mijn gemakje foto’s maken “als ze om acht uur maar mocht gaan eten” :-).

Wat ik niet had verwacht is dat de winkel voor het grootste deel uit skincare bestaat: ik dacht dat er meer make-up zou zijn. Ik vond online bij Cosmania make-up merken als Lord & Berry en Shmink altijd interessant, maar die zijn helaas zo goed als uit het assortiment (ik zou zeggen: sla je slag nog even in de sale!).

Verder werd ik een beetje verliefd op de This Works Deep Sleep Pillow Talk en nog wat meer verliefd dan ik al was op de kleurrijke kwasten van Jacks Beauty Line. Je begrijpt: the wishlist continues…

Je vindt Cosmania aan de Herenstraat 19 in Amsterdam.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties