logo
18 October 2014

De maxi kraag

Gepost in fashion

de maxi kraag, fashion is a party, fashion blogger, mango jassen, mango kortingscode, mango sale, mango jassen afgeprijsd, jassen sale, winterjassen, winterjas kopen, winterjas dames, jas met grote kraag, jas met maxi kraag, wool coat, fall coat, winter coat, mango coats

Deze week moest ik concluderen dat het officieel een herfst-/wintertrend is dit jaar: de maxi kraag. Jassen met grote kragen zijn op het moment namelijk ontzettend goed vertegenwoordigd bij de ketens en ik houd ervan! Zo’n grote kraag kan mij echt zo’n heerlijk chique diva (is ‘chique’ en ‘diva’ eigenlijk in strijd met elkaar?) vibe geven.

Ook bij MANGO spotte ik veel maxi kragen -waaronder de vier die je hierboven ziet-  toen ik er online tussen de jassen snuffelde. Dat deed ik omdat MANGO een paar dagen -30% korting geeft op alle jassen, jacks, truien en vesten! Bovenstaande jassen vind je hier en de actie geldt nog tot en met woensdag.

Wat vind je van de maxi kraag?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties