logo
7 October 2014

Deep back fluffy sweater

Gepost in fashion

fluffy sweater, deep back fluffy sweater, nelly.com, nelly, bordeaux fluffy sweater, herfsttrui, bordeaux knit, nelly sale, truien voor de herfst, damestruien, leuke truien, fluffy sweaters, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party

Ik ben dol op fluffy truien en heb de fluffy trui dan ook in drie kleuren (oeps!). Bij Nelly kwam ik nóg een hele mooi kleur tegen, namelijk bordeaux. Deze deep back fluffy sweater in kwestie is nét wat anders dan de meeste fluffy sweaters, doordat hij een lage rug heeft. Leuk, zo’n onverwacht detail!

De trui is momenteel afgeprijsd, maar alleen tot morgen 13:00 uur. Wil je ‘m shoppen, wacht dan dus niet te lang.

Heb je net als ik al genoeg fluffy truien of is bordeaux niet echt jouw kleur? Er zijn nog veel meer toffe items tot morgen afgeprijsd bij Nelly, check ze op deze pagina.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties