logo
25 October 2014

essence Rock Out!! Best Hip-Hop nagellak

Gepost in beauty

essence rock out!!, essence rock out!! collectie, essence rock out!! best hip-hop, essence nagellak, glitternagellak, essence best hip-hop nagellak, nails of the day, nails of the day, fashion is a party, fashion blogessence rock out!!, essence rock out!! collectie, essence rock out!! best hip-hop, essence nagellak, glitternagellak, essence best hip-hop nagellak, nails of the day, nails of the day, fashion is a party, fashion blog

In de essence Rock Out!! collectie zitten vier hele verschillende lakjes en één topcoat. Ik nam de o.a. essence Rock Out!! Best Hip-Hop nagellak mee. Een zwart lakje met véél glitters in vooral goud, blauw en roze/paars. Het is een echt feestelijke lak, met een originele kleurencombinatie aan glitters.

Helaas dekt de lak niet héél goed: je hebt drie tot vier laagjes nodig voor dit volledig dekkende effect. Die je er vervolgens ook weer af moet halen: dat blijft een klusje om tegenop te zien bij glitternagellak.

Online is essence Rock Out!! Best Hip-Hop al uitverkocht, maar in de Kruidvat winkels kun je er misschien nog één vinden? Als het goed is is de Rock Out!! collectie nog verkrijgbaar tot eind november, maar wel zolang de voorraad strekt. Best Hip-Hop heeft een fijn prijsje van €1,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties