logo
31 October 2014

essence Rock Out!! Liquid Eyeliner Best Rock

Gepost in beauty

liquid eyeliner, essence rock out!!, silver eyeliner, zilveren eyeliner, double pearl earrings, essence rock out!! collection, essence rock out!! review, essence rock out!! liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! liquid eyeliner review, essence cosmetics, beauty blog, fashion blog, fashion is a party

Ik nam niet alleen de lila eyeliner meer uit de essence Rock Out!! collectie, want ik was minstens zo benieuwd naar de zilveren glitter eyeliner. Zou deze me, net als die lila Best Pop eyeliner, meevallen?

liquid eyeliner, essence rock out!!, silver eyeliner, zilveren eyeliner, double pearl earrings, essence rock out!! collection, essence rock out!! review, essence rock out!! liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! liquid eyeliner review, essence cosmetics, beauty blog, fashion blog, fashion is a party

Hmm… eerlijk gezegd niet. Het kwastje op de foto hierboven zegt genoeg: de haartjes van mijn eyeliner staan alle kanten op en zijn niet met de neuzen één kant op te krijgen. Dat is natuurlijk al niet erg prettig, maar de substantie van de eyeliner vind ik ook niet al te best. Deze is te dik en klonterig, je kunt er geen fatsoenlijke vloeiende lijn mee trekken.

liquid eyeliner, essence rock out!!, silver eyeliner, zilveren eyeliner, double pearl earrings, essence rock out!! collection, essence rock out!! review, essence rock out!! liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! liquid eyeliner review, essence cosmetics, beauty blog, fashion blog, fashion is a party

Tóch valt het effect van deze eyeliner op de ogen me mee. Je creëert met deze Best Rock eyeliner een soort bladgoud (maar dan dus “bladzilver”) effect dat ik eigenlijk verrassend leuk vind. Ik zou ‘m er niet voor kopen, maar nu ik ‘m toch heb…

liquid eyeliner, essence rock out!!, silver eyeliner, zilveren eyeliner, double pearl earrings, essence rock out!! collection, essence rock out!! review, essence rock out!! liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! liquid eyeliner review, essence cosmetics, beauty blog, fashion blog, fashion is a partyliquid eyeliner, essence rock out!!, silver eyeliner, zilveren eyeliner, double pearl earrings, essence rock out!! collection, essence rock out!! review, essence rock out!! liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! liquid eyeliner review, essence cosmetics, beauty blog, fashion blog, fashion is a party

De essence Rock Out!! collectie ligt nog tot eind november in de Kruidvat winkels en webshop zolang de voorraad strekt. De essence Rock Out!! Liquid Eyeliner Best Rock kun je online hier vinden voor €2,39.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties