logo
19 October 2014

essence Rock Out!! Best Pop Liquid Eyeliner

Gepost in beauty

essence rock out!! collectie, essence rock out!! collection, essence best pop liquid eyeliner, essence rock out!! best pop liquid eyeliner, lila eyeliner, purple eyeliner, coloured eyeliner, essence liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! review, beautyblog, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, essence mtv european music awards

Eén van de producten uit de nieuwe essence limited edition – Rock Out!! genaamd- waar ik het meest nieuwsgierig naar was, is deze essence Rock Out!! Best Pop Liquid Eyeliner. Een lila eyeliner waar ik een beetje sceptisch over was, want gekleurde (budget) eyeliners willen nog wel eens niet zo goed dekken. Toch besloot ik voor €2,39 de gok te wagen.

De Rock Out!! collectie van essence is overigens geïnspireerd op de samenwerking tussen essence en de MTV European Music Awards. Deze worden op 9 november gehouden en essence is officiële sponsor.

essence rock out!! collectie, essence rock out!! collection, essence best pop liquid eyeliner, essence rock out!! best pop liquid eyeliner, lila eyeliner, purple eyeliner, coloured eyeliner, essence liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! review, beautyblog, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, essence mtv european music awards

De Best Pop Liquid Eyeliner valt me alles mee! Met één veegje dekt de eyeliner niet perfect, maar wel zo goed als, en met twee veegjes heb je echt een volledig dekkende lila eyeliner. Ik vind het effect van lila eyeliner op de ogen erg gaaf: het is zowel fris als edgy. Van mij had het kwastje nog wel wat preciezer (dunner?) gemogen, zodat je de eyeliner echt zo strak mogelijk kunt zetten, maar voor €2,39 doe je aan deze eyeliner echt geen miskoop.

essence rock out!! collectie, essence rock out!! collection, essence best pop liquid eyeliner, essence rock out!! best pop liquid eyeliner, lila eyeliner, purple eyeliner, coloured eyeliner, essence liquid eyeliner, essence rock out!! swatches, essence rock out!! review, beautyblog, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party, essence mtv european music awards

De essence Rock Out!! Best Pop Liquid Eyeliner ligt nog tot eind november  in de Kruidvat en Trekpleister winkels en vind je hier in de Kruidvat webshop (zolang de voorraad strekt!).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties