logo
23 October 2014

Face of the Day met o.a. MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette

Gepost in beauty

face of the day, face of the day fashion is a party, mac x brooke shields, smokey eyes, mac x brooke shields eyeshadow x15 gravitas palette, catrice beautifying lip smoother, skindinavia make up primer spray, giorgio armani luminous silk foundation, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, mac x brooke shields bronzing powder scone, gosh defining brow gel, make-up studio eye primer, isadora volume & curl mascara, make-up studio false lash 4d mascara, bruine oogschaduw, beautyblog, fashion blog, fashion is a partyface of the day, face of the day fashion is a party, mac x brooke shields, smokey eyes, mac x brooke shields eyeshadow x15 gravitas palette, catrice beautifying lip smoother, skindinavia make up primer spray, giorgio armani luminous silk foundation, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, mac x brooke shields bronzing powder scone, gosh defining brow gel, make-up studio eye primer, isadora volume & curl mascara, make-up studio false lash 4d mascara, bruine oogschaduw, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Al bij de eerste keer gebruiken merkte ik dat je met het MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette alle kanten op kunt. Je kunt een lichte, subtiele look maken, maar ook een zware smokey eye. Er zitten ongeveer voor de helft shimmer oogschaduws in en voor de helft matte oogschaduws. Er zitten zowel koele als warme tinten in het palette. Kortom: van alles wat, voor ieder wat wils.

face of the day, face of the day fashion is a party, mac x brooke shields, smokey eyes, mac x brooke shields eyeshadow x15 gravitas palette, catrice beautifying lip smoother, skindinavia make up primer spray, giorgio armani luminous silk foundation, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, mac x brooke shields bronzing powder scone, gosh defining brow gel, make-up studio eye primer, isadora volume & curl mascara, make-up studio false lash 4d mascara, bruine oogschaduw, beautyblog, fashion blog, fashion is a partyface of the day, face of the day fashion is a party, mac x brooke shields, smokey eyes, mac x brooke shields eyeshadow x15 gravitas palette, catrice beautifying lip smoother, skindinavia make up primer spray, giorgio armani luminous silk foundation, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, mac x brooke shields bronzing powder scone, gosh defining brow gel, make-up studio eye primer, isadora volume & curl mascara, make-up studio false lash 4d mascara, bruine oogschaduw, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Voor deze look gebruikte ik drie oogschaduws: de vierde van de eerste rij, de eerste van de tweede rij en de vijfde van de tweede rij. Hier kun je de rijen en de swatches van het palette bekijken.

face of the day, face of the day fashion is a party, mac x brooke shields, smokey eyes, mac x brooke shields eyeshadow x15 gravitas palette, catrice beautifying lip smoother, skindinavia make up primer spray, giorgio armani luminous silk foundation, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, mac x brooke shields bronzing powder scone, gosh defining brow gel, make-up studio eye primer, isadora volume & curl mascara, make-up studio false lash 4d mascara, bruine oogschaduw, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Omdat mijn ogen vrij donker zijn, gebruikte ik voor mijn lippen alleen wat subtiele glans in de vorm van een Catrice Beautifying Lip Smoother.

Ik heb gebruikt:

Gezicht
Skindinavia The Make Up Primer Spray
Giorgio Armani Luminous Silk foundation in ‘2’ (hier kun je Armani cosmetica vinden)
NARS Radiant Creamy concealer in ‘Vanilla’ (kun je hier vinden)
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder in ‘010 Delicate Blossom’
NYX Powder Blush in ‘PB11 Taupe’ (kun je hier vinden)

Wangen
MAC x Brooke Shields Bronzing Powder in ‘Scone’ (kun je hier vinden)

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra-Brow Brush On Color in ‘light brown’
GOSH Defining Brow Gel in ‘003’

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette (kun je hier vinden)
IsaDora Volume & Curl mascara in ’10 Black’ en Make-Up Studio False Lash Effect 4D mascara in ‘Extra Black’ (kun je hier vinden)

Lippen
Catrice Beautifying Lip Smoother in ‘010 Sweet Caramel’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties