logo
14 October 2014

Forever 21 outerwear lookbook

Gepost in fashion

forever 21, forever 21 lookbook, forever 21 outerwear, forever 21 coat, forever 21 jacket, forever 21 jassen, herfstjas, winterjas, damesjassen, mantels, faux fur jas, faux fur coatforever 21, forever 21 lookbook, forever 21 outerwear, forever 21 coat, forever 21 jacket, forever 21 jassen, herfstjas, winterjas, damesjassen, mantels, faux fur jas, faux fur coatforever 21, forever 21 lookbook, forever 21 outerwear, forever 21 coat, forever 21 jacket, forever 21 jassen, herfstjas, winterjas, damesjassen, mantels, faux fur jas, faux fur coat

Ik vind model Anja Rubik geweldig, zodoende viel mijn oog op het nieuwe Forever 21 lookbook waarvoor zij model is: het outerwear lookbook. En dáárdoor viel mijn oog weer op de leuke jassen die Forever 21 momenteel heeft. Ben je nog op zoek naar een herfstjas? Dan zou ik er zeker even een kijkje nemen.

Je shopt de Forever 21 outerwear hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties