logo
10 October 2014

GOSH Velvet Touch Nude lipstick

Gepost in beauty

gosh lipstick, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch nude lipstick, nude lipstick, nieuwe gosh velvet touch lipstick, gosh najaar 2014, gosh herfst/winter 2014, gosh 162 nude swatch, gosh velvet touch nude lipstick review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

GOSH heeft voor dit najaar acht nieuwe Velvet Touch lipstick uitgebracht en deze GOSH Velvet Touch Nude lipstick is er één van. Zoals ‘Velvet Touch’ al doet vermoeden, voelen de GOSH Velvet Touch lipsticks heel zacht aan op de lippen. Er zitten dan ook vitamine E en plantaardige oliën in de lipstick, jawel.

Doordat de lipstick echt over je lippen glijdt is het wel wat moeilijk om de lipstick helemaal volledig dekkend aan te brengen, maar bij een nude lipstick vind ik dat niet zo erg. Als de lipstick redelijk maar niet helemaal dekt, ziet dat er namelijk wat natuurlijker uit dan bij een volledige dekking. Vettere lipsticks blijven bij mij wel altijd wat minder goed zitten dan drogere lipsticks, dus dat geldt ook voor Nude.

gosh lipstick, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch nude lipstick, nude lipstick, nieuwe gosh velvet touch lipstick, gosh najaar 2014, gosh herfst/winter 2014, gosh 162 nude swatch, gosh velvet touch nude lipstick review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Ik weet niet of ik GOSH Velvet Touch Nude nou richting roze vind gaan of toch meer richting een oranje tint. Misschien wel allebei, je zou kunnen zeggen dat Nude een lichte zalmtint is.

gosh lipstick, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch nude lipstick, nude lipstick, nieuwe gosh velvet touch lipstick, gosh najaar 2014, gosh herfst/winter 2014, gosh 162 nude swatch, gosh velvet touch nude lipstick review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Benieuwd naar de andere nieuwe GOSH Velvet Touch kleuren? In deze post heb ik de kleur Boheme laten zien.

De GOSH Velvet Touch Nude lipstick is te koop bij Kruidvat filialen voor €9,49 en hier in de Kruidvat webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties