logo




9 October 2014

Prima ballerina

Gepost in mijn outfits

midi skirt, midi rok, roze midi rok, high waisted midi rok, vila, coltrui, khaki coltrui, h&m coltrui, h&m studio fall 2014, h&m studio fall 2014 boots, h&m studio boots, h&m laarzen, leren laarzen, khaki laarzen, croco laarzen, the body shop nagellak, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, ballerina, prima ballerinamidi skirt, midi rok, roze midi rok, high waisted midi rok, vila, coltrui, khaki coltrui, h&m coltrui, h&m studio fall 2014, h&m studio fall 2014 boots, h&m studio boots, h&m laarzen, leren laarzen, khaki laarzen, croco laarzen, the body shop nagellak, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, ballerina, prima ballerinamidi skirt, midi rok, roze midi rok, high waisted midi rok, vila, coltrui, khaki coltrui, h&m coltrui, h&m studio fall 2014, h&m studio fall 2014 boots, h&m studio boots, h&m laarzen, leren laarzen, khaki laarzen, croco laarzen, the body shop nagellak, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, ballerina, prima ballerinamidi skirt, midi rok, roze midi rok, high waisted midi rok, vila, coltrui, khaki coltrui, h&m coltrui, h&m studio fall 2014, h&m studio fall 2014 boots, h&m studio boots, h&m laarzen, leren laarzen, khaki laarzen, croco laarzen, the body shop nagellak, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, ballerina, prima ballerinamidi skirt, midi rok, roze midi rok, high waisted midi rok, vila, coltrui, khaki coltrui, h&m coltrui, h&m studio fall 2014, h&m studio fall 2014 boots, h&m studio boots, h&m laarzen, leren laarzen, khaki laarzen, croco laarzen, the body shop nagellak, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, ballerina, prima ballerina

Hij staat pas voor het eerst op mijn blog, maar ik heb de afgelopen weken echt in deze rok gelééfd. Ik voel me er een ballerinaatje in en laat ik nou dol zijn op ballerina’s!

Bij deze laat ik ook gelijk eindelijk mijn H&M Studio Fall 2014 boots in actie zien. Wat vinden jullie van ze? Pretty, toch?

Ik draag:

H&M khaki coltrui (hier kun je een look alike vinden)
VILA roze high wasited midi rok (hier kun je een look alike vinden
H&M Studio khaki leren knielaarzen
The Body Shop nagellak in ‘Rosy Cheecks’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties