logo
30 October 2014

Homage boot wraps

Gepost in fashion

natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014natalie suarez, homage boot wraps, ugg boots, ugg australia, ugg wraps, lookbook, natalie off duty, homage lookbook, your homage, fashion is a party, accessoire laarzen, accessoire schoenen, fashion blogger, herfst/winter 2014

Toen ik bovenstaande foto’s zag, dacht ik eerst: huh, zijn dat UGG’s? Totdat ik ging lezen (de tekst stond onderaan, ik had ‘m niet lekker lui overgeslagen…) en las dat het inderdaad UGG’s zijn, maar met een boot wrap eromheen. Die boot wraps zijn van Homage en blogger Natalia Suarez is model voor het nieuwste Homage lookbook.

Hoewel ik denk ik nooit wild zou worden van de boot wraps als ik ze in de winkel tegen zou komen – ik zou het waarschijnlijk een beetje goedkoop vinden om plastic om UGG’s heen te doen-, vind ik de wraps door het lookbook en de styling skills van Natalie verrassend tof. Zo zie je maar weer: styling is everything!

De wraps zorgen voor UGG’s met als het ware een harde zool en dat geeft de comfortabele schoenen een heel nieuw uiterlijk. Ook los van de harde zool zorgen ze voor een heel nieuw uiterlijk voor je UGG’s natuurlijk: door hun felle kleurtjes en opvallende prints zal je omgeving je UGG’s bijna niet herkennen als UGG’s.

De Homage boot wraps zijn hier te koop voor $29,95 en $34,95 plus $20,- verzendkosten naar Nederland. Ik ben benieuwd wat jullie van ze vinden!

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties