logo
8 October 2014

IsaDora Gel Nail Lacquer True Red

Gepost in beauty

isadora gel nail lacquer, isadora true red, isadora gel nail lacquer topcoat, rode nagellak, gel nagellak, isadora make-up Nederland, isadora v&d, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, isadora gel nail lacquer review, isadora true red swatch

De afgelopen tijd was gel nagellak waar je geen UV lamp bij nodig hebt super populair! Geen wonder, want wie wil er nu niet nagellak die lang blijft zitten zonder dat je er veel tijd/geld mee kwijt bent? Ook IsaDora – je weet wel, dit merk waar ik laatst over schreef- heeft gel nagellak: IsaDora Gel Nail Lacquer. Het werkt in combinatie met de IsaDora Gel Nail Lacquer topcat. Althans, dat is de bedoeling… Ik testte of de gel nagellak van IsaDora samen met de speciale topcoat inderdaad één week blijft zitten zonder te chippen, zoals beloofd.

isadora gel nail lacquer, isadora true red, isadora gel nail lacquer topcoat, rode nagellak, gel nagellak, isadora make-up Nederland, isadora v&d, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, isadora gel nail lacquer review, isadora true red swatch

Voor de gel nagellak heb je dus geen lamp nodig, maar wel licht. Kunstlicht of daglicht schijnt niet uit te maken, maar de IsaDora Gel Nail Lacquer moet hoe dan ook drogen in licht. Niet echt een probleem lijkt mij, want wie lakt er nu zijn nagels in het donker?

isadora gel nail lacquer, isadora true red, isadora gel nail lacquer topcoat, rode nagellak, gel nagellak, isadora make-up Nederland, isadora v&d, beautyblog, fashion is a party, fashion blog, isadora gel nail lacquer review, isadora true red swatchy

Om maar met de deur in huis te vallen: nee, één week zonder te chippen heb ik niet gered, maar de IsaDora Gel Nail Lacquer blijft wel goed zitten. Na vier dagen kreeg ik chips en dat vind ik een prima score. Ik doe immers best veel met mijn handen en ik ontzie mijn nagels daar niet echt bij, dus er is genoeg nagellak wat binnen twee dagen gaat chippen bij mij. Echter, er is óók nagellak wat bij mij vier of vijf dagen blijft zitten (zoals deze), dus bijzonder vind ik de IsaDora Gel Nail Lacquer niet. “Echte” gel nagellak kan tot wel drie weken blijven zitten heb ik begrepen, dus vind ik dat IsaDora deze lak eigenlijk geen gel nagellak mag noemen, maar gewoon een longlasting nail polish of zoiets dergelijks.

Neemt niet weg dat IsaDora True Red een prima “gewone” rode nagellak is, laten we dat niet vergeten, maar ik ben bang dat er genoeg prima gewoon rode lakken zijn. True Red dekt perfect met twee laagjes en kost €11,50. IsaDora is te koop bij V&D Hoofddorp, -Dordrecht, -Heerlen, -Rotterdam, -Zuidplein, -Roosendaal en -Amsterdam Noord. 

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties