logo
14 October 2014

IsaDora Twist-Up Gloss Stick Lovely Lavender

Gepost in beauty

isadora twist-up gloss stick, isadora twist-up gloss stick lovely lavender, isadora nederland, isadora verkooppunten nederland, isadora v&d, face stockholm lip fix, coloured lipbalm, moisturizing lip filler, lip filler, lichtroze lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashionblogger

Coloured lipbalms (in de vorm van een stick) vind je tegenwoordig overal, maar de IsaDora Twist-Up Gloss Stick heeft iets extra’s. De stick is officieel namelijk een ‘moisturizing lip filler’. Jaja: bestanddelen in de gloss stick moeten ervoor zorgen dat je lippen er voller en steviger uitzien.

isadora twist-up gloss stick, isadora twist-up gloss stick lovely lavender, isadora nederland, isadora verkooppunten nederland, isadora v&d, face stockholm lip fix, coloured lipbalm, moisturizing lip filler, lip filler, lichtroze lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashionblogger

Eerlijk is eerlijk: ik geloof er niet zo in, in zo’n lip filler effect. Het zou kunnen dat je lippen inderdaad íets voller worden door deze stick, maar het is zo moeilijk beoordelen! Je gaat je toch al gauw dingen inbeelden en het opmeten of iets dergelijks van je lippen lijkt me ook een lastige (en nogal debiele) klus. Bovendien heb ik aan vollere lippen ook niet zo’n behoefte (en zou ik dat wel hebben, dan zou ik wel naar wat serieuzer werk op zoek gaan). Hoe zit dat met jullie? Zouden jullie het heel aantrekkelijk vinden wanneer jullie met een lipproduct als zo’n gloss stick een lip filler effect zouden kunnen bereiken?

Je zou denken dat Lovely Lavender een pasteltint is, maar ik vind ‘m toch echt aan alle kanten roze. Als ik de gloss stick op de hand swatch dan komt er best nog wat kleur vanaf, maar op de lippen zie je hier maar weinig van terug vind ik. Dan is de kleur echt subtiel. Een beetje zoals de Catrice Beautifying Lip Smoother, maar dan minder glanzend.

Omdat ik wat meer van het intense en wat minder van het subtiele werk houd, draag ik mijn Lovely Lavender stick het liefste in combinatie met mijn Face Stockholm Lip Fix, zoals ik op onderstaande foto heb gedaan. Zo blijft de gloss stick beter zitten, creëer ik een lief, roze snoepkleurtje als van een lipstick en heb ik toch de verzorging van een lippenbalsem.

isadora twist-up gloss stick, isadora twist-up gloss stick lovely lavender, isadora nederland, isadora verkooppunten nederland, isadora v&d, face stockholm lip fix, coloured lipbalm, moisturizing lip filler, lip filler, lichtroze lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashionblogger

IsaDora is te koop bij V&D Hoofddorp, -Dordrecht, -Heerlen, -Rotterdam, -Zuidplein, -Roosendaal en -Amsterdam Noord. De IsaDora Twist-Up Gloss Stick kost €13,95.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties