logo
26 October 2014

Allure magazine november 2014

Gepost in fashion

editorial, inspiratie, inspiration, modetrends herfst winter 2014, fall/winter 2014, allure magazine, allure magazine november 2014, oversized knits, editorial knits, white knits, faux fur, knitted suits, fashion blog, fashion is a party, fashionisapartyeditorial, inspiratie, inspiration, modetrends herfst winter 2014, fall/winter 2014, allure magazine, allure magazine november 2014, oversized knits, editorial knits, white knits, faux fur, knitted suits, fashion blog, fashion is a party, fashionisapartyeditorial, inspiratie, inspiration, modetrends herfst winter 2014, fall/winter 2014, allure magazine, allure magazine november 2014, oversized knits, editorial knits, white knits, faux fur, knitted suits, fashion blog, fashion is a party, fashionisaparty

Knits zijn natuurlijk elke herfst en winter aanwezig, maar knits zijn déze herfst en winter echt een trend: je ziet ze meer dan ooit, in elke vorm en door middel van complete outfits. Ik vind het prachtig: een knitted pak ziet er zo heerlijk gezellig uit en de te lange mouwen en pijpen die je overal ziet geven me het gevoel dat je een dekentje van kleding om jezelf heen kunt slaan. Bij wijze van spreken natuurlijk.

Hoewel je op veel editorials die knits dus momenteel heel oversized ziet, vond ik bovenstaande editorial  van het Amerikaanse Allure magazine redelijk “letterlijk draagbaar”. Wat mij betreft kun je er dan ook veel letterlijke inspiratie uithalen. De combinatie van een knitted jurkje, blote benen en biker boots bijvoorbeeld. Zolang temperaturen nog rond de 15 graden schommelen, kan een stukje bloot been in combinatie met warme items best wel, toch? Ook de vele witte en crème tinten uit de editorial vind ik goede inspiratie; ze staan prachtig bij de getinte huid van het model. En vergeet de sjaal van dezelfde stof als de trui, jurk en/of broek niet: die gaan we vast nog veel zien de komende maanden.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties