logo
12 October 2014

La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+

Gepost in beauty

la roche-posay, la roche-posay lipikar balsem ap+, huidverzoring voor probleemhuid, huidverzorging gevoelige huid, huidverzorging huid met eczeem, producten eczeem, wat helpt tegen eczeem, oplossingen eczeem, huidprobleem, atopiepatient, atopisch eczeem, chronisch eczeem, beautyblog, la roche-posay lipikar balsem ap+ review, la roche-posay lipikar baume ap+, fashion is a party, fashion blogger

Wist je dat in Westerse landen de hoeveelheid mensen die lijden aan eczeem in 50 jaar is verdubbeld? Best ernstig om te lezen, toch? Ook ik heb sinds een aantal jaar af en toe last van eczeem, zoals jullie weten. De afgelopen tijd gelukkig niet op mijn gezicht, maar op mijn lichaam had ik er een paar weken terug wél erg veel last van. Hoewel, voor zover ik weet, eczeem betrekkelijk onschuldig is, kan het erg vermoeiend zijn continu irritatie aan en jeuk op je huid te hebben.

La Roche-Posay maakt producten die helpen tegen atopisch eczeem. Atopiepatiënten hebben een huid die chronisch last heeft van eczeem door een verhoogde doorlaatbaarheid en verstoord immuunsysteem. Eerlijk gezegd heb ik geen idee of ik een atopiepatiënt ben, maar de La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+ proberen leek me hoe dan ook interessant en geen kwaad kunnen.

la roche-posay, la roche-posay lipikar balsem ap+, huidverzoring voor probleemhuid, huidverzorging gevoelige huid, huidverzorging huid met eczeem, producten eczeem, wat helpt tegen eczeem, oplossingen eczeem, huidprobleem, atopiepatient, atopisch eczeem, chronisch eczeem, beautyblog, la roche-posay lipikar balsem ap+ review, la roche-posay lipikar baume ap+, fashion is a party, fashion blogger

De Lipikar Balsem AP+ moet helpen om de huid te kalmeren, voeden en verrijken. De balsem is geschikt voor zowel baby’s, kinderen als volwassenen en bevat geen parfum en parabenen.

Ik heb de balsem geprobeerd op de eczeem op mijn lichaam die ik dus een paar weken geleden had en ik moet inderdaad zeggen dat ik vond dat de balsem het branderige gevoel dat ik had verlichtte, mijn jeuk verminderde en dat ik het gevoel had dat mijn huid wat beter tot rust kwam. Het is niet zo dat mijn eczeem minder werd, maar dat wordt ook niet beweerd: de Lipikar Balsem AP+ is bedoeld als goede verzorging voor een moeilijke huid die weinig producten kan verdragen, maar die je natuurlijk toch graag wil verzorgen. Ook als je geen last hebt van eczeem, maar wel een gevoelige en droge huid kan ik de Lipikar Balsem AP+ overigens aanraden, omdat het een neutraal, voedend product is.

la roche-posay, la roche-posay lipikar balsem ap+, huidverzoring voor probleemhuid, huidverzorging gevoelige huid, huidverzorging huid met eczeem, producten eczeem, wat helpt tegen eczeem, oplossingen eczeem, huidprobleem, atopiepatient, atopisch eczeem, chronisch eczeem, beautyblog, la roche-posay lipikar balsem ap+ review, la roche-posay lipikar baume ap+, fashion is a party, fashion blogger

De La Roche-Posay Lipikar Balsem AP+ is te koop in een 200 ml. (€16,95) en 400 ml. (€22,95) verpakking en bijvoorbeeld hier verkrijgbaar.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties