logo
21 October 2014

LUSH Holly Go Lightly bubble bar

Gepost in beauty

lush bubble bar, lush bubble bars, lush holly go lightly, lush kerstcollectie 2014, lush kerstcollectie, lush christmas, lush holly go lightly review, lush bubble bar review, lush cosmetics, beautyblog, fashion blog, fashion is a party, in bad gaan, lush kaneel, lush kruidig, lush bruisbal

Belofte maakt schuld. En dus ging ik gisteren na weet ik hoeveel jaar weer eens in bad (zoals ik  hier beloofde). Mét gezelschap: de LUSH Holly Go Lightly bubble bar ging met me mee.

Bubbelen dat zou het! Ik lag met mijn Harper’s Bazaartje in bad als ik me constant loop af te vragen of er soms tal van insecten zich sinds kort huisvesten in de badkamer… wat een geluid opeens! Toen ontdekte ik pas dat ik niet zomaar een bruisbal in mijn badwater had, maar een bubble bar. Vandaar…

lush bubble bar, lush bubble bars, lush holly go lightly, lush kerstcollectie 2014, lush kerstcollectie, lush christmas, lush holly go lightly review, lush bubble bar review, lush cosmetics, beautyblog, fashion blog, fashion is a party, in bad gaan, lush kaneel, lush kruidig, lush bruisbal

Als ik dan tóch nog eens in bad zou gaan in de toekomst, dan toch wel het liefste met zo’n heerlijke bubble bar als LUSH Holly Go Lightly hoor. Van doodse stilte word ik eigenlijk maar zenuwachtig en Holly Go Lightly voelt heerlijk zacht aan op mijn huidje. Ik was wel een beetje bang dat ik als de hulk uit bad zou komen, want je badwater wordt door Holly Go Lightly echt knalgroen (tja, het is een kerstproduct of het is het niet…). Gelukkig was dat niet het geval.

Wat ik wel jammer vind is dat je met zo’n bubble bar maar één keer doet. Ik bedoel: LUSH Holly Go Lightly kost €6,95 en als je niet van plan bent om uren in bad te blijven liggen is dat best veel geld per vijf minuten. Dat maakt de LUSH bubble bar echt zo’n product dat ik zou vragen voor mijn verjaardag (hint hint! – ik ben bijna jarig!), maar die ik niet snel zelf zou kopen.

Qua geur vind ik LUSH Holly Go Lightly eigenlijk wel een beetje lijken op LUSH Hot Toddy. Beiden zijn een beetje kruidig en ook bij Holly Go Lightly was het eerste wat ik rook de kaneel. Wel is Holly Go Lightly net wat frisser.

De LUSH Holly Go Lightly kost dus €6,95 voor 200 gram aan bubble bar en is een limited edition product uit de kerstcollectie van LUSH. Je vindt ‘m natuurlijk in de LUSH filialen en hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties