logo
3 October 2014

Christmas came early this year!

Gepost in beauty

christmas came early this year, lush kerstcollectie, lush celebrate bodylotion, lush perspakket, lush pakket, lush 12 days of christmas, lush bruisballen, lush badproducten, kerstcollecties 2014, lush holiday 2014, lush christmas 2014, fashion is a party, fashion blogger, beautyblogger, beautyblogchristmas came early this year, lush kerstcollectie, lush celebrate bodylotion, lush perspakket, lush pakket, lush 12 days of christmas, lush bruisballen, lush badproducten, kerstcollecties 2014, lush holiday 2014, lush christmas 2014, fashion is a party, fashion blogger, beautyblogger, beautyblog

Kerstmis. Het komt akelig dichtbij. Het is een cliché, maar 2014 ging zó snel. En ja, ik weet het: we moeten nog een heel kwartaal. Maar Intratuin heeft ongetwijfeld al een kerstafdeling en mijn mailbox stroomt toch echt al vol met kerstcollecties.

Dat niet alleen. Dit jaar heb ik Kerst ook al daadwerkelijk in huis! De postbode kwam deze week namelijk een heerlijk geurend pakket brengen van LUSH met daarin twaalf producten uit de LUSH kerstcollectie. Vraag maar na aan Bas: ik was door het dolle heen! Ik ben dol op LUSH en stiekem hoopte ik héél erg dat Celebrate erin zou zitten. Celebrate is mijn favoriete LUSH product, maar alleen (meestal) rondom Kerst verkrijgbaar. Het is een bodylotion met een heerlijk frisse, fruitige geur. Echt, als ik dit jaar de kans krijg sla ik voor het hele jaar Celebrate in!

Het was mijn lucky day blijkbaar, want ja hoor: Celebrate was één van de twaalf producten in de doos. Samen met dus nog elf erg fijne producten. Waarvan acht… voor in bad. Daar werd ik thuis een beetje om uitgelachen, want als ik érgens een hekel aan heb dan is het… juist, in bad gaan. Ik heb het de afgelopen tien jaar één keer gedaan en dat was omdat ik toen iets testte voor de site.

Dus ja. Die bruisbal in kerstengel of kerstman, die hang ik maar in de kerstboom dit jaar. Heb ik er langer plezier van dan één badsessie, want dan kunnen ze weken hun geur afgeven. En omdat ik de beroerdste niet ben zal ik binnenkort toch één keer in bad gaan en mijn première met een LUSH bruisbal met jullie delen. Stay tuned!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties