logo
22 October 2014

MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette

Gepost in beauty

MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette, mac x brooke shields, mac x brooke shields eyeshadow palette, mac x brooke shields gravitas, mac x brooke shields gravitas swatches, mac x brooke shields de bijenkorf, mac x brooke shields gravitas review, mac x brooke shields eyeshadow, beautyblog, fashion blog, fashion is a partyMAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette, mac x brooke shields, mac x brooke shields eyeshadow palette, mac x brooke shields gravitas, mac x brooke shields gravitas swatches, mac x brooke shields de bijenkorf, mac x brooke shields gravitas review, mac x brooke shields eyeshadow, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Toen ik deze beauty maandag op Instagram postte kwamen er een hoop reacties en kreeg ik een aantal keer de vraag: is het palette nou zijn geld waard of niet?

Sorry, maar die vraag kan ik niet beantwoorden. Het is te persoonlijk hoeveel je iets waard vindt of niet. Ik vind het heel veel geld wat je voor het MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette moet neerleggen (maar liefst €146,-), maar ik was er echt al verliefd op vanaf het moment dat ik ‘m voor het eerst – maanden geleden- online zag. Daarom heb ik er een paar dingen voor gelaten, zodat ik ‘m kon kopen. Of jij dat er ook voor over zou hebben, dat is natuurlijk helemaal aan jou.

Genoeg over geld, nu het toch al is uitgegeven. Tijd om jullie swatches te laten zien. Alle swatches zijn twee ‘veegjes’ zonder primer eronder.

MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette, mac x brooke shields, mac x brooke shields eyeshadow palette, mac x brooke shields gravitas, mac x brooke shields gravitas swatches, mac x brooke shields de bijenkorf, mac x brooke shields gravitas review, mac x brooke shields eyeshadow, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Aangezien er de laatste tijd vrij veel wordt geklaagd over de kwaliteit van MAC (die achteruit zou gaan), was ik een klein beetje huiverig toen ik de oogschaduw probeerde. Gelukkig bleek de pigmentatie erg goed en vind ik het grootste deel van de oogschaduws echt ‘wauw!’. De rest is wat meer basic, maar basic tinten zijn ook fijn om in een palette te hebben. De enige van de vijftien oogschaduws die me wat tegenviel qua pigmentatie is die links bovenin (Pretty genaamd). Maar die is goed te gebruiken als highlighter en een niet al te gepigmenteerde highlighter vind ik eigenlijk wel mooi. Mijn favoriete oogschaduw van de vijftien is absoluut de derde van de eerste rij (Expensive Pink genaamd). Zowel de kleur, glans als textuur zijn geweldig!

Ik had verwacht dat het MAC x Brooke Shields Eyeshadow x15 Gravitas palette onmiddelijk uitverkocht zou zijn, toen het vrijdag in de webshop van de Bijenkorf verscheen, maar als ik dit schrijf is het palette nog steeds verkrijgbaar. De prijs heeft daar vast niets mee te maken ;-)…

De MAC x Brooke Shields collectie is hier online te vinden en als het goed is vanaf aanstaande zaterdag, 25 oktober, te koop bij de Bijenkorf filialen met een MAC counter. Dit laatste geldt niet voor alle producten: hier zie je dat een paar producten uit de collectie een ‘online exclusive’ zijn.

Morgen vind je hier op de site trouwens een Face of the Day waarvoor ik het palette gebruikte. Dus stay tuned!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties