logo
6 October 2014

Make-Up Studio Hair & Eye Colour Booming Blue

Gepost in beauty

make-up studio, hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour booming blue, haarkrijt, make-up studio haarkrijt, make-up studio pigment, make-up studio hair & eye colour review, blue eyeliner, felblauwe oogschaduw, dip dye, make-up studio fall winter 2014

Make-Up Studio heeft dit najaar o.a. Hair & Eye Colour op de markt gebracht. Een product dat je zowel op je gezicht (als oogschaduw) en in je haar (als haarkrijt) kunt gebruiken. Ik heb überhaupt nog nooit haarkrijt gebruikt en ik vind multifunctionele producten altijd heel tof, dus ik was erg benieuwd hoe dit product voor beide doeleinden zou zijn. Daarom probeerde ik Booming Blue, de blauwe variant van de twee Hair & Eye Colour kleuren.

Zoals je hierboven ziet is Booming Blue erg gepigmenteerd. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht, gezien de felle kleur en de kwaliteit van Make-Up Studio. Normaal ben ik daar altijd blij mee, maar in het geval van deze knalblauwe kleur moest ik toch even slikken… hoe draag je deze op een enigszins toegankelijke manier op je ogen? Ik besloot hem eerst als eyeliner te proberen. Booming Blue pakte nat gebruikt helaas niet zo fel uit als ik had gehoopt: nat wordt Booming Blue wat donkerder en fletser. Terwijl ik het als eyeliner juist gaaf vind als een kleur echt knallend is.

<title=”make-up studio=”” hair=”” &=”” eye=”” colour=”” booming=”” blue=”” fashion=”” is=”” a=”” party”=””>make-up studio, hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour booming blue, haarkrijt, make-up studio haarkrijt, make-up studio pigment, make-up studio hair & eye colour review, blue eyeliner, felblauwe oogschaduw, dip dye, make-up studio fall winter 2014</title=”make-up>

Vervolgens probeerde ik Booming Blue als accentkleur oogschaduw in een ooglook. Te veel felblauw op je ogen wordt al gauw very eighties, maar een redelijk subtiel blauw accentje vind ik wel tof.

<title=”make-up studio=”” hair=”” &=”” eye=”” colour=”” booming=”” blue=”” fashion=”” is=”” a=”” party”=””>make-up studio, hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour booming blue, haarkrijt, make-up studio haarkrijt, make-up studio pigment, make-up studio hair & eye colour review, blue eyeliner, felblauwe oogschaduw, dip dye, make-up studio fall winter 2014</title=”make-up>

Als Eye Colour je Booming Blue gezien, nu het ‘Hair’ gedeelte nog. Ik besloot blauwe haarpunten te creëeren en Booming Blue alleen in mijn punten aan te brengen, bij wijze van dip dye.

<title=”make-up studio=”” hair=”” &=”” eye=”” colour=”” booming=”” blue=”” fashion=”” is=”” a=”” party”=””>make-up studio, hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour, make-up studio hair & eye colour booming blue, haarkrijt, make-up studio haarkrijt, make-up studio pigment, make-up studio hair & eye colour review, blue eyeliner, felblauwe oogschaduw, dip dye, make-up studio fall winter 2014Photo credit : lilyhair.co.uk

Om eerlijk te zijn was ik doodsbang dat het felle blauw ontzettend af zou geven op mijn kleding, maar als ik het pigment na het aanbrengen in mijn haar goed zou fixeren met haarlak zou dat niet het geval zijn. En inderdaad: ik zou niet met blauw pigment in mijn haar door de regen willen lopen, maar zonder nattigheid blijft Booming Blue prima zitten waar het zit in combinatie met haarlak.

Over de kleur in mijn haar ben ik echter wat minder te spreken. Het zal er wel aan liggen dat ik veel warmte in mijn haarpunten heb, maar Booming Blue pakte niet echt blauw uit in mijn haar. Eerder groen/grijs. Ook vond ik het pigment erg lastig aanbrengen. Ik heb het met mijn vingers geprobeerd, nat en droog geprobeerd en rechtstreeks met mijn haar in het pigment en ik vond het een heel gedoe om veel pigment in mijn haar te krijgen.

Theoretisch is de Make-Up Studio Hair & Eye Colour leuk bedacht en vooral voor bijvoorbeeld een modeshoot lijkt me dit een tof product waar je je compleet mee kunt uitleven, maar voor het dagelijks leven is Booming Blue geen product wat ik vaak zal gebruiken. Jammer, maar helaas!

De Make-Up Studio Hair & Eye Colour is verkrijgbaar in blauw Blooming Blue en roze Pink Power bij de Make-Up Studio winkels en webshop. Er zit 3 gram in een verpakking en daar betaal je €11,90 voor.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties