logo
15 October 2014

Make-Up Studio Pew Pew Pink nagellak

Gepost in beauty

make-up studio, make-up studio pew pew pink, make-up studio nagellak, make-up studio herfstcollectie, make-up studio fall/winter 2014, roze nagellak, knalroze nagellak, nagellak goede kwaliteit, make-up studio nederland, make-up studio webshop, beautyblog, fashion blog, fashion blogger, fashion is a partymake-up studio, make-up studio pew pew pink, make-up studio nagellak, make-up studio herfstcollectie, make-up studio fall/winter 2014, roze nagellak, knalroze nagellak, nagellak goede kwaliteit, make-up studio nederland, make-up studio webshop, beautyblog, fashion blog, fashion blogger, fashion is a party

Knalblauw en knalroze staan centraal in de herfstcollectie van Make-Up Studio. De knalblauwe Hair & Eye colour heb je al gezien, voor vandaag heb ik de knalroze Make-up Studio Pew Pew Pink nagellak om aan je te showen.

Ik vind het grappig dat Make-Up Studio voor de herfst met zulke felle kleuren komt. De meeste merken kiezen toch voor bruin-, khaki-, goud- of donkerrood tinten bijvoorbeeld. Bij knalblauw en knalroze denk ik eerder aan een zuurstok langs het zwembad dan aan herfstblaadjes en de kaarsjes aan, maar hé: er zijn slechtere associaties.

Hoewel de kleur roze niet heel bijzonder is en Pew Pew Pink ‘gewoon’ een crème lakje is, vind ik de tint wel erg mooi. Het is echt een diep, diep roze kleur. Zoals ik van Make-Up Studio gewend ben lakt Pew Pew Pink erg goed en blijft de lak prima zitten.

Je vindt Make-Up Studio Pew Pew Pink bij de Make-Up Studio filialen en hier in de webshop voor €12,90.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties