logo
20 October 2014

Mango Premium winter 2014 lookbook

Gepost in fashion

Mango Premium winter 2014 lookbook / Fashion is a partyMango Premium winter 2014 lookbook / Fashion is a partyMango Premium winter 2014 lookbook / Fashion is a partyMango Premium winter 2014 lookbook / Fashion is a partyMango Premium winter 2014 lookbook / Fashion is a partyMango Premium winter 2014 lookbook / Fashion is a partyMango Premium winter 2014 lookbook / Fashion is a party

Ik vind Mango Premium meestal prachtig, dus ik was blij dat ik het Mango Premium winter 2014 lookbook toevallig tegenkwam.

Opvallend in het lookbook is de single earring, maar zijn zeker ook de zomerse prints en -kleurenpaletten. Ik vind de donkerblauwe broek met witte bloemenprint te gek, maar voor de winter… ?

Het enige echte winterse item vind ik de jas op de eerste foto en die vind ik dan ook meteen erg mooi. Geen jas waar ik helemaal wild van word, maar wel een jas die erg tijdloos en klassiek is en ik dus lang en vaak zou dragen.

Misschien dat het lookbook pas over een tijd wordt uitgebracht (deze en de collectie staan nog niet online) en alvast een voorproefje is op de lentecollectie voor 2015? Dat zou een logische verklaring zijn.

Heb jij mooie items gespot?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties