logo
16 October 2014

NYC Expert Last Lip Lacquer Turtle Bay Toffee

Gepost in beauty

nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, lip stain, lipstick, bruine lipstick, budget lipstick, new york color make-up, nyc kruidvat, nyc turtle bay toffee, nyc turtle bay toffee swatch, nyc expert last lip lacquer review, bruine lipstick, kastanjebruine lipstick, beautyblog, fashionblog, fashion is a party

Ik heb al een paar NYC Expert Last Lip Lacquer’s aan jullie laten zien, maar ik wilde toch ook heel graag nog een post aan Turtle Bay Toffee wijden.  De Lip Lacquer’s zijn namelijk zo geweldig gepigmenteerd én zo lekker betaalbaar. Het zijn gewoon allemaal echte aanraders!

Dit is de bruine Lip Lacquer uit de collectie en ik vind het een prachtige herfstkleur! Ik kan me voorstellen dat niet iedereen van bruin houdt en dat sommigen de tint misschien te donker vinden, maar ik vind hem licht en draagbaar genoeg en daarbij origineel. Bij de drogist vind je niet veel van dit soort bruintinten. Als ze er zijn, dan hebben ze vaak een shimmer en zijn ze niet ‘creamy’.

nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, lip stain, lipstick, bruine lipstick, budget lipstick, new york color make-up, nyc kruidvat, nyc turtle bay toffee, nyc turtle bay toffee swatch, nyc expert last lip lacquer review, bruine lipstick, kastanjebruine lipstick, beautyblog, fashionblog, fashion is a partynyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, lip stain, lipstick, bruine lipstick, budget lipstick, new york color make-up, nyc kruidvat, nyc turtle bay toffee, nyc turtle bay toffee swatch, nyc expert last lip lacquer review, bruine lipstick, kastanjebruine lipstick, beautyblog, fashionblog, fashion is a party

Wat wel geldt voor zo’n donkere kleur (maar ook bijvoorbeeld voor rood): je moet ‘m echt netjes aanbrengen. De applicator is daar eigenlijk iets te grof voor, vind ik. Wat mij betreft hadden ze beter voor bijvoorbeeld een kwastje kunnen kiezen.

nyc expert last lip lacquer, nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee, lip stain, lipstick, bruine lipstick, budget lipstick, new york color make-up, nyc kruidvat, nyc turtle bay toffee, nyc turtle bay toffee swatch, nyc expert last lip lacquer review, bruine lipstick, kastanjebruine lipstick, beautyblog, fashionblog, fashion is a party

De NYC Expert Last Lip Lacquer’s kosten maar €3,49 en zijn te koop bij Kruidvat. Hier vind je Turtle Bay Toffee in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties