logo
20 October 2014

NYC Lavender Blossom nagellak (en essence Matt Top Coat)

Gepost in beauty

new york color nagellak, nyc nagellak, nyc lavender blossom, paarse nagellak, essence matt top coat, matte topcoat, matte nagellak, matte nails, matte nagels, nails of the day, beautyblog, fashion blog, fashion is a partynew york color nagellak, nyc nagellak, nyc lavender blossom, paarse nagellak, essence matt top coat, matte topcoat, matte nagellak, matte nails, matte nagels, nails of the day, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Al tijden had ik in mijn hoofd dat ik weer eens matte nagels wilde proberen. In de tijd dat matte nagels en matte top coat net in opkomst waren heb ik wel eens een enkele keer een matte top coat gedragen, maar erna nooit meer. Ik ging thuis op zoek, grabbelde hier en daar en vond… de essence Matt Top Coat. Ik combineerde ‘m met een geweldige, paarse nagellak: NYC Lavender Blossom.

Helaas doet essence Matt Top Coat niet echt goed zijn werk, if you ask me. Ik kon me niet herinneren dat ik niet tevreden was over de top coat, maar ik zag dit keer maar minimaal verschil voor het aanbrengen van de top coat in vergelijking met erna. En bij deze nagellak vond ik het matte effect er ook niet echt mooier op worden. Ik zal binnenkort eens een matte top coat van een ander merk proberen; ik ben benieuwd of dat beter bevalt.

NYC Lavender Blossom is een hele fijne lak, die met twee laagjes volledig dekt. En het fijnste is… dat ie maar €2,49 kost!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties