logo
11 October 2014

OPI Going My Way or Norway? nagellak

Gepost in beauty

opi going my way or norway, opi nagellak, opi nordic collection, opi douglas, opi verkooppunten, opi herfst/winter 2014, opi nordic collectie, opi beige nagellak, opi bruine nagellak, opi going my way or norway swatch, opi nordic collection review, opi going my way or norway review, beautyblog, fashion blog, fashion is a partyopi going my way or norway, opi nagellak, opi nordic collection, opi douglas, opi verkooppunten, opi herfst/winter 2014, opi nordic collectie, opi beige nagellak, opi bruine nagellak, opi going my way or norway swatch, opi nordic collection review, opi going my way or norway review, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

OPI Going My Way or Norway? is een beige/bruine nagellak uit de OPI Nordic collectie, de herfst/winter collectie van OPI. De Nordic collectie is geïnspireerd op Noord-Europa en haar verschillende landschappen met de daarbij horende kleuren.

Ik vind deze cognackleurige (zo zou ik het willen noemen) nagellak super chic en natuurlijk erg goed passen bij de herfst. Wat mij betreft misstaat deze tint bij geen enkele outfit.

Zoals ik van OPI gewend ben is de kwaliteit top: de lak lakt fijn, dekt perfect in twee laagjes en blijft goed zitten.

Een OPI nagellak kost €14,25 en OPI Going My Way or Norway? is bijvoorbeeld hierte koop bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties