logo
29 October 2014

OPI Love Is Hot and Coal nagellak

Gepost in beauty

gwen stefani opi holiday collectie 2014, gwen stefani x opi, gwen stefani opi holiday collection 2014, donkerbruine nagellak, taupe nagellak, make-up holiday collectie, opi holiday collectie 2014, opi kerstcollectie, opi love is hot and coal, opi nagellak, nails of the day, beautyblog, fashion blog, fashion is a partygwen stefani opi holiday collectie 2014, gwen stefani x opi, gwen stefani opi holiday collection 2014, donkerbruine nagellak, taupe nagellak, make-up holiday collectie, opi holiday collectie 2014, opi kerstcollectie, opi love is hot and coal, opi nagellak, nails of the day, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Gwen Stefani heeft niet alleen een nieuwe singel (na zeven jaar, hoorde ik deze week!), maar ook weer een nieuwe nagellakcollectie in samenwerking met OPI. Het gaat dit keer om een holiday collectie: een collectie voor de feestdagen dus. In de collectie zie je vooral veel roodtinten terug, máár er zitten ook wat spannendere kleuren in. Eén daarvan is OPI Love Is Hot and Coal: een donkerbruine nagellak met ietwat shimmer en een koele ondertoon. OPI noemt het taupe.

Het is niet toevallig dat mijn felblauwe trui figureert in deze foto’s: ik vind donkerbruine en felblauw een heel mooie kleurencombinatie. Ik zou Love Is Hot and Coal dan ook niet zo snel dragen bij bijvoorbeeld een zwarte kerstoutfit, maar zeker wel bij een felgekleurd (liefst blauw dus!) jurkje.

Zoals meestal het geval is bij OPI nagellak: de lak was niet van mijn nagels af te slaan. Mocht je dus na de feestdagen geen puf meer hebben om je nagels te lakken… laat ‘m lekker zitten ;-).

De Gwen Stefani OPI Holiday Collection 2014 is verkrijgbaar vanaf november bij bijvoorbeeld Douglas voor €14,95 per nagellak.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties