logo
2 October 2014

Outfit recap september

Gepost in mijn outfits

Outfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a partyOutfit recap september / Fashion is a party

September is over, time for another outfit recap!

Het was een zomerse september, hoewel ik daar voor mijn gevoel niet héél veel van heb gemerkt. Ja, ik weet dat het op deze foto’s anders lijkt, maar ik lig heus niet de hele dag te zonnebaden voor de camera.

Ik maakte véél outfitposts deze maand en ik vind er gelukkig ook veel tof geworden. Mijn favorieten zijn deze, deze, deze, deze, deze, deze en vooruit… deze outfit. Wat zijn jouw favorieten dit keer?

P.S. Klik op de foto’s om de originele outfitposts te bekijken!

Foto’s voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties