logo
3 October 2014

Pink pants

Gepost in mijn outfits

pink pants, roze broek, h&m conscious collection, zwart t-shirt, neo vision eyewear, adidas zx flux sneakers, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfit, urban, pink pantherpink pants, roze broek, h&m conscious collection, zwart t-shirt, neo vision eyewear, adidas zx flux sneakers, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfit, urban, pink pantherpink pants, roze broek, h&m conscious collection, zwart t-shirt, neo vision eyewear, adidas zx flux sneakers, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfit, urban, pink pantherpink pants, roze broek, h&m conscious collection, zwart t-shirt, neo vision eyewear, adidas zx flux sneakers, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfit, urban, pink pantherpink pants, roze broek, h&m conscious collection, zwart t-shirt, neo vision eyewear, adidas zx flux sneakers, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfit, urban, pink panther

Forget about pink panther. Pink pants it is!

Ik draag:

H&M zwart sheer t-shirt met grafische print (hier kun je een look alike vinden)
H&M Conscious Collection roze broek (hier kun je een look alike vinden)
Neo Vision Eyewear zwarte oversized zonnebril (kun je hier vinden)
adidas ZX Flux sneakers (hier kun je look alikes vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties