logo
15 October 2014

When it rains look for rainbows

Gepost in mijn outfits

when it rains look for rainbows, vanharen, vanharen enkellaarzen, vanharen leren schoenen, leren enkellaarzen, new look, paisley print, leren jack, zara, c&a, zwart leren jack, nyx lipstick, herfstoutfit, herfst 2014, fashion is a party outfits, bruine enkellaarzen, leren enkellaarzen, vanharen schoenen, jersey dress, jersey jurk, fashion is a party, fashion blogger, fashion blogwhen it rains look for rainbows, vanharen, vanharen enkellaarzen, vanharen leren schoenen, leren enkellaarzen, new look, paisley print, leren jack, zara, c&a, zwart leren jack, nyx lipstick, herfstoutfit, herfst 2014, fashion is a party outfits, bruine enkellaarzen, leren enkellaarzen, vanharen schoenen, jersey dress, jersey jurk, fashion is a party, fashion blogger, fashion blogwhen it rains look for rainbows, vanharen, vanharen enkellaarzen, vanharen leren schoenen, leren enkellaarzen, new look, paisley print, leren jack, zara, c&a, zwart leren jack, nyx lipstick, herfstoutfit, herfst 2014, fashion is a party outfits, bruine enkellaarzen, leren enkellaarzen, vanharen schoenen, jersey dress, jersey jurk, fashion is a party, fashion blogger, fashion blogwhen it rains look for rainbows, vanharen, vanharen enkellaarzen, vanharen leren schoenen, leren enkellaarzen, new look, paisley print, leren jack, zara, c&a, zwart leren jack, nyx lipstick, herfstoutfit, herfst 2014, fashion is a party outfits, bruine enkellaarzen, leren enkellaarzen, vanharen schoenen, jersey dress, jersey jurk, fashion is a party, fashion blogger, fashion blogwhen it rains look for rainbows, vanharen, vanharen enkellaarzen, vanharen leren schoenen, leren enkellaarzen, new look, paisley print, leren jack, zara, c&a, zwart leren jack, nyx lipstick, herfstoutfit, herfst 2014, fashion is a party outfits, bruine enkellaarzen, leren enkellaarzen, vanharen schoenen, jersey dress, jersey jurk, fashion is a party, fashion blogger, fashion blog

Ik geloof dat ik een beetje last heb van een herfstdip. Die regen om de haverklap helpt ook niet echt hè? Neem me dus niet kwalijk dat ik dit keer niet veel verder kwam dan bruin, grijs en zwart. Wel heb ik een “rainbow” als achtergrond bij mijn vrij kleurloze outfit gezocht ter compensatie.

Toch vind ik het een spannendere combinatie dan dat ie in eerste instantie lijkt. Als je namelijk even wat verder kijkt dan je neus lang is, dan zie je dat de outfit een soort van symmetrisch is. De bovenkant en onderkant – mijn haar en mijn vanHaren enkellaarzen- zijn bruin. De op één na bovenkant en op één na onderkant – mijn leren jack en panty- zijn zwart. En het midden… is grijs.

Nee, je kunt inderdaad niets met die wetenschap, maar toch vind ik het grappig en ga ik eens opletten of mijn outfits toevallig vaker zo zijn opgebouwd.

Ik draag:

ZARA grijze jurk (hier kun je een look alike vinden)
C&A zwart leren jack (hier kun je een look alike vinden)
New Look zwarte panty met paisley print
vanHaren bruine leren enkellaarzen (kun je hier vinden)
NYX Extra Creamy Round lipstick in ‘Snow White’
The Body Shop nagellak in ‘Minty Green’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties