logo
16 October 2014

In2Ears

Gepost in overig

stylish oortjes, oortjes kopen, sieradenoortjes, sieraden, glow in the dark oortjes, in2ears oortjes, mooie oortjes, muziek luisteren, stylish muziek luisteren, modeaccessoire, fashion is a party, fashion blogger, opbergtasje oortjes, oortjes verschillende maten doppen, eyecatchersstylish oortjes, oortjes kopen, sieradenoortjes, sieraden, glow in the dark oortjes, in2ears oortjes, mooie oortjes, muziek luisteren, stylish muziek luisteren, modeaccessoire, fashion is a party, fashion blogger, opbergtasje oortjes, oortjes verschillende maten doppen, eyecatchersstylish oortjes, oortjes kopen, sieradenoortjes, sieraden, glow in the dark oortjes, in2ears oortjes, mooie oortjes, muziek luisteren, stylish muziek luisteren, modeaccessoire, fashion is a party, fashion blogger, opbergtasje oortjes, oortjes verschillende maten doppen, eyecatchers

Sieraden hebben we allemaal. Oortjes waarschijnlijk ook. Maar sieradenoortjes… ? In2Ears maakt ze: oortjes die niet alleen praktisch zijn, maar die je ook kunt matchen met je outfit.

Alle oortjes hebben hilarische namen (Jolly Joyce, Striking Sophie…) en zijn er zo kleurrijk en basic als je maar wilt. Mijn favoriet zijn deze Marvelous Marly oortjes. Omdat die niet gekleurd zijn passen ze eigenlijk overal bij, maar door de kraaltjes vind ik ze toch apart en een eyecatcher.

Wil je echt iets bijzonders? Naast allerlei kleuren en stijlen sieradenoortjes, verkoopt In2Ears ook glow in the dark oortjes! Bij deze sieradenoortjes krijg je bovendien drie verschillende maten oordopjes, want niets zo irritant als oortjes die niet goed in je oor blijven zitten, toch?

Enthousiast geworden? Volg In2Ears dan op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties