logo
8 October 2014

Snelle, nonchalante krullen

Gepost in beauty

snelle nonchalante krullen, fashion is a party, fashion blogger, haar tutorial, beautyblog, krullen vanaf een staart, krultang, haar krullen, snel je haar krullen, haar krullen zonder hitte, krullen in je haar

Ik houd van krullen in mijn haar, maar mijn haar krullen met de krultang vind ik zo’n werk! Daarom ben ik blij dat ik laatst deze foto tegenkwam. Zo kwam ik namelijk op het idee om alleen de onderkant van mijn haar te krullen, wat toch een stukje sneller gaat dan mijn hele haar aan de krultang onderwerpen. Door alleen de onderkant van je haar te krullen, creëer je snelle, nonchalante krullen.

snelle nonchalante krullen, fashion is a party, fashion blogger, haar tutorial, beautyblog, krullen vanaf een staart, krultang, haar krullen, snel je haar krullen, haar krullen zonder hitte, krullen in je haarsnelle nonchalante krullen, fashion is a party, fashion blogger, haar tutorial, beautyblog, krullen vanaf een staart, krultang, haar krullen, snel je haar krullen, haar krullen zonder hitte, krullen in je haar

Mijn haar gaat dus op een staart, ik krul mijn staart met de krultang, doe mijn haar vervolgens weer los en heb losse krullen als resultaat. Ik houd ervan!

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties