logo
21 October 2014

Streepjes

Gepost in mijn outfits

streepjes, cocorosa, adidas NEO, zara kokerrok, vanharen schoenen, adidas vanharen, kokerrok, misstella, zwarte schoudertas, zwarte handtas, catrice smoothing lip polish, h&m divided bomber, quilted bomber, she inside, zwart/wit, arnhem, fashion is a party, fashion blog, fashion is a party outfitscocorosa, adidas NEO, zara kokerrok, vanharen schoenen, adidas vanharen, kokerrok, misstella, zwarte schoudertas, zwarte handtas, catrice smoothing lip polish, h&m divided bomber, quilted bomber, she inside, zwart/wit, arnhem, fashion is a party, fashion blog, fashion is a party outfitsstreepjes, cocorosa, adidas NEO, zara kokerrok, vanharen schoenen, adidas vanharen, kokerrok, misstella, zwarte schoudertas, zwarte handtas, catrice smoothing lip polish, h&m divided bomber, quilted bomber, she inside, zwart/wit, arnhem, fashion is a party, fashion blog, fashion is a party outfitsstreepjes, cocorosa, adidas NEO, zara kokerrok, vanharen schoenen, adidas vanharen, kokerrok, misstella, zwarte schoudertas, zwarte handtas, catrice smoothing lip polish, h&m divided bomber, quilted bomber, she inside, zwart/wit, arnhem, fashion is a party, fashion blog, fashion is a party outfitsstreepjes, cocorosa, adidas NEO, zara kokerrok, vanharen schoenen, adidas vanharen, kokerrok, misstella, zwarte schoudertas, zwarte handtas, catrice smoothing lip polish, h&m divided bomber, quilted bomber, she inside, zwart/wit, arnhem, fashion is a party, fashion blog, fashion is a party outfits

Ik vind Chantal wel een klein fotografiegenietje hoor. Als ik niet meer weet ik waar ik nú toch in vredesnaam weer op de foto moet, zegt ze: ‘En bij die gestreepte paal dan? Je hebt streepjes aan’. En warempel, een lelijk stukje Arnhem staat verrekt leuk op de foto door wat zon en een gestreepte paal die matcht bij mijn streepjes.

Ik draag:

She Inside zwart/wit gestreepte top (kun je hier vinden)
ZARA zwart/wit gestreepte kokerrok met strik (hier kun je een look alike vinden)
adidas NEO via vanHaren sneakers
H&M Divided zwarte quilted bomber (hier kun je een look alike vinden)
Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish in ‘Megan Fuchsia’
Misstella zwarte schouder-/handtas

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties