logo
4 October 2014

Suède enkellaarzen

Gepost in fashion

suède enkellaarzen, de bijenkorf, drie dwaze dagen, alles moet weg de bijenkorf, drie dwaze dagen alles moet weg, alles moet weg aanbiedingen de bijenkorf, leren schoenen, suède schoenen, dameslaarzen sale, dameslaarzen afgeprijsd, beige enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, fashion is a party, fashion blogger

Na de Drie Dwaze Dagen zijn er standaard de ‘Alles Moet Weg’ dagen bij de Bijenkorf. Dat betekent: alles wat er nog over is van de afgelopen Drie Dwaze Dagen shop je nu met tot -50% extra korting!

Eén van de Alles Moet Weg aanbiedingen die ik  tegenkwam zijn deze suède enkellaarzen in zwart en beige. Er gaat nu nog eens de helft af van de dwaze prijs, waardoor ze een heel aantrekkelijke koop zijn. En bovendien: alle maten zijn nog verkrijgbaar!

Toch niet helemaal jouw ding? Alle andere Alles Moet Weg acties vind je hier. Shopse!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties