logo
5 October 2014

The Body Shop Minty Green nagellak

Gepost in beauty

The Body Shop Minty Green nagellak / Fashion is a partythe body shop nagellak, the body shop nagellak review, the body shop minty green, the body shop nagellak swatches, mintgroene nagellak, beautyblog, beautyblogger, fashion blog, fashionblogger, nails of the day

Sinds kort verkoopt The Body Shop ook nagellak. Super leuk nieuws voor mij, want I lóóóve nagellak. En ja: ik had er nooit zo over nagedacht, maar aangezien The Body Shop vrijwel alle soorten make-up producten heeft, kon nagellak toch eigenlijk niet uitblijven.

En wat voor nagellak! Ik weet niet wát The Body Shop in hun nagellak heeft gedaan, maar ze blijven zitten als een huis. Ik heb er nu drie geprobeerd en alle drie zaten ze zeker zo’n vijf dagen zonder een enkele beschadiging of tip wear. Ze waren vast nog langer blijven zitten, maar na vijf dagen vind ik het altijd wel weer tijd voor een ander kleurtje.

Minty Green is één van de 24 kleuren nagellak die The Body Shop heeft uitgebracht. Die kleuren zijn niet zo origineel, maar dat is ook niet waar The Body Shop het van moet hebben denk ik. Wel moeten ze het dus hebben van hun kwaliteit; naast het feit dat de lakjes lang blijven zitten, is de formule nagelvriendelijk (zoals The Body Shop het noemt) en zijn de lakken 100% veganistisch.

De prijs is ook prima: voor €6,- heb je één van de vrolijke kleuren. Minty Green dekt perfect met twee laagjes en heeft een hele fijne – niet te dikke, niet te dunne- textuur. Je koopt Minty Green of één van de andere kleuren bij een The Body Shop filiaal of hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties