logo
7 October 2014

Seven days, seven faces

Gepost in beauty

seven days seven faces, fashion is a party, fashion blogger, make-up, beauty, beautyblog, catrice absolute bright eyeshadow palette, isadora twist-up gloss stick, stargazer lipstick 106, essence hello autumn walk in the park eyeshadow palette, mac maleficent eyeshadow, mac pedro laurenco nude quad, face stockholm lip fix, rimmel colour rush colour balm, p2 eye dream eyeshadow morning brightness, catrice metallure mascara topper & liner, catrice beautifying lip smoother, bourjois liner pinceau liquid, giorgio armani fade to grey eyeshadow palette, nyc expert last lip lacquer fidi fuchsia, mac pedro laurenco mirror lipglass

Hoi, ik heet Suzanne en het is mijn hobby om er elke dag anders uit te zien. Ik kan er niets anders van maken, haha. Niet alleen op het gebied van kleding, ook op het gebied van make-up vind ik het leuk om elke dag een andere kant van mezelf te laten zien. Want dat is mode en beauty voor mij: uitstralen wie je bent. Ik heb gewoon zoveel kanten… ik zou het echt vre-se-lijk vinden als ik de rest van mijn leven in dezelfde kledingset moest lopen met hetzelfde haar en hetzelfde make-up op. Echt, het zou me heel ongelukkig maken.

Natuurlijk laat ik hier tegenwoordig regelmatig een Face of the Day zien, maar het leek me daarnaast leuk om zo af en toe een aantal nog niet eerder getoonde ‘Face of the Day’s’ op een rijtje te zetten in één post. Zo is ‘Seven days, seven faces’ geboren. In deze post ga ik niet inhoudelijk in op alle producten die ik heb gebruikt, zoals ik bij een Face of the Day doe, maar laat ik jullie alleen maar zien… hoe verschillend ik eruit kan zien! Wel heb ik onder elke foto gezet wat ik op mijn ogen (afgezien van primer en dergelijk) en lippen heb gebruikt, mocht je dat willen weten.

Seven days, seven faces / Fashion is a party
essence Hello Autumn Walk In The Park eyeshadow palette, MAC Maleficent Eyeshadow x4, MAC Pedro Lourenco Nude Eyeshadow Quad, Face Stockholm Lip Fix + Rimmel Colour Rush Colour Balm


Seven days, seven faces / Fashion is a party
P2 Eye dream eyeshadow 200 morning brightness, Catrice Metallure Mascara Topper & Liner, Catrice Beautifying Lip Smoother 020 Apricot Dream


Seven days, seven faces / Fashion is a party
Bourjois Liner Pinceau Liquid, NYC Expert Last Lip Lacquer 203 FiDi Fuchsia


Seven days, seven faces / Fashion is a party
Giorgio Armani Fade to Grey Milan Color Eye Palette, HEMA Pretty Lips lipgloss


Seven days, seven faces / Fashion is a party
MAC Pedro Lourenco Nude Quad, Bourjois Liner Pinceau Liquid, MAC Pedro Lourenco Mirror lipglass


Seven days, seven faces / Fashion is a party
Catrice Absolute Bright eyeshadow palette, Bourjois Khôl & Contour pencil 72 noir expert, Stargazer lipstick 106


Seven days, seven faces / Fashion is a party
ik stoor me gek aan dat gat in mijn wenkbrauwen, haha Catrice Absolute Bright eyeshadow palette, Bourjois Liner Pinceau Liquid, Face Stokholm Lip Fix + IsaDora Twist-Up Gloss Stick

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties