logo
18 October 2014

UNISA

Gepost in mijn outfits

UNISA / Fashion is a partyUNISA / Fashion is a partyUNISA / Fashion is a partyUNISA / Fashion is a partyUNISA / Fashion is a partyUNISA / Fashion is a party

Door de webshop Soraya’s leerde ik schoenenmerk Unisa kennen. Een Spaans schoenenmerk dat bekend staat om haar comfort en kwaliteit. En dat heb ik geweten! Deze hakken zijn zonder de twijfel één van de meest stevige en comfortabele hakken waar ik op heb gelopen in mijn leven.

Soraya’s noemt zichzelf ‘niet de grootste, wel de leukste’. De webshop heeft namelijk een aantal bekende merken als UGG Australia, Timberland en Fred de la Bretonière in combinatie met wat onbekendere merken met dezelfde kwaliteit en hetzelfde luxe gevoel.

Het leuke van mijn Unisa laarzen is dat je ze zowel “hoog” kunt dragen, zoals ik hier heb gedaan, als met de bovenkant omgeslagen. Ik vind ze super classy en tijdloos en ben echt heel blij met ze. In deze outfit combineerde ik de enkellaarzen met het leren jasje dat zo geliefd is bij jullie en het zwarte pak dat Bas maar wat vreemd vindt, maar hé: daar is het een man voor, toch? 😉

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties