logo
30 October 2014

Throwback Thursday

Gepost in mijn outfits

western enkellaarzen, throwback thursday, bershka biker jack, biker jack, leren jack, leather jacket, beige leather jacket, beige leren jack, rood rokje, kokerrok, jimmy choo for h&m, marni at h&m, square sunglasses, vierkante zonnebril, herfst, kleurencombinaties, fashion is a party, fashion blog, fashion bloggerwestern enkellaarzen, throwback thursday, bershka biker jack, biker jack, leren jack, leather jacket, beige leather jacket, beige leren jack, rood rokje, kokerrok, jimmy choo for h&m, marni at h&m, square sunglasses, vierkante zonnebril, herfst, kleurencombinaties, fashion is a party, fashion blog, fashion bloggerwestern enkellaarzen, throwback thursday, bershka biker jack, biker jack, leren jack, leather jacket, beige leather jacket, beige leren jack, rood rokje, kokerrok, jimmy choo for h&m, marni at h&m, square sunglasses, vierkante zonnebril, herfst, kleurencombinaties, fashion is a party, fashion blog, fashion blogger

Dit droeg ik ruim een jaar geleden, toen mijn kleurencombinaties nog een tikje gewaagder waren dan dat ze nu zijn (lees: die panty zou ik nu nooit meer kiezen).

Het leren jack is echter nog steeds een favoriet. Ik heb nog nooit zo vaak het verzoek gekregen om iets te verkopen, maar voorlopig ben ik nog heel tevreden met haar plekje in mijn kledingkast ;-).

Ik draag:

Bershka beige leren jack (hier kun je een beige leren jack vinden)
eBay rood stretch rokje (hier kun je een look alike vinden)
Jimmy Choo for H&M Western enkellaarzen (hier kun je Western enkellaarzen vinden)
Marni at H&M oversized zonnebril (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties