logo
27 October 2014

Win één van de twee paar Bullboxer schoenen!

Gepost in fashion

winnen, win actie, win bullboxer schoenen, bullboxer, beige enkellaarzen, zwarte enkellaarzen, stoere enkellaarzen, enkellaarzen blokhak, enkellaarzen, verjaardag, jarig, fashion is a party, fashion blogger

Wat is er nou leuker om op je verjaardag te doen dan schoenen weggeven? Heb ik even geluk: dat is precies wat ik vandaag ga doen! Ik ga twee winnaressen blij maken met één van deze twee paar Bullboxer schoenen.

Voor de sophisticated ladies heb ik beige enkellaarsjes met hak in de aanbieding, en voor de stoere dames zwarte enkellaarzen met blokhak en chains. Je mag zelf kiezen welke van de twee jij het liefste wint!

Wat je moet doen om te winnen? De Facebook pagina van Fashion is a party en de Facebook pagina van Bullboxer liken en vervolgens een reactie achterlaten waarin je laat weten dat je mee wilt doen en op welk paar je kans wilt maken.

Succes!

Dit is een gesponsorde post. De beschikbare maten zijn maat 36 t/m 41. Foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 3 november 2014. De winnaressen worden willekeurig gekozen en krijgen persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties