logo
28 October 2014

Wollen slip on’s

Gepost in fashion

slip on's, slip on sneakers, slip on's winter, slip on's trend, wollen slip on's, wool slip on's, grijze slip on's, schoenen herfst/winter 2014, wollen schoenen, warme schoenen, mango, mango premium, mango schoenen, fashion is a party, fashion blog

Slip on’s waren de afgelopen seizoenen natuurlijk ontzettend populair. De hype is wat aan het afzwakken, maar toch brengt MANGO voor de winter deze wollen slip on’s nog op de markt in hun Premium lijn.

Je moet ervan houden, van het wol-aspect, maar dat doe ik! Het lijkt me heel verleidelijk om deze sneakers op een chille zondag te combineren met dit pak, maar juist ook onder bijvoorbeeld een nette blazer en/of een jeans lijken ze me gaaf. Je kunt er dus veel kanten mee op wat mij betreft, maar ja… dan moet je ze wel mooi vinden natuurlijk ;-).

Je shopt de wollen slip on’s hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties