logo
2 November 2014

1 november 2014

Gepost in overig

1 november 2014, fashion is a party, fashion blogger, bos, natuurfoto's, herfst, herfst 2014, herfstbladeren, fotografie herfst, bos, zon op bladeren, bospad, schaduw fotografie1 november 2014, fashion is a party, fashion blogger, bos, natuurfoto's, herfst, herfst 2014, herfstbladeren, fotografie herfst, bos, zon op bladeren, bospad, schaduw fotografie1 november 2014, fashion is a party, fashion blogger, bos, natuurfoto's, herfst, herfst 2014, herfstbladeren, fotografie herfst, bos, zon op bladeren, bospad, schaduw fotografie1 november 2014, fashion is a party, fashion blogger, bos, natuurfoto's, herfst, herfst 2014, herfstbladeren, fotografie herfst, bos, zon op bladeren, bospad, schaduw fotografie1 november 2014, fashion is a party, fashion blogger, bos, natuurfoto's, herfst, herfst 2014, herfstbladeren, fotografie herfst, bos, zon op bladeren, bospad, schaduw fotografie1 november 2014, fashion is a party, fashion blogger, bos, natuurfoto's, herfst, herfst 2014, herfstbladeren, fotografie herfst, bos, zon op bladeren, bospad, schaduw fotografie

Eerlijk is eerlijk: ik vind foto’s van natuur zelf best saai om naar te kijken (behalve als het om dieren gaat, is dat ook natuur?). Toch ga ik jullie er vandaag mee vervelen, want ik vind het gewoon leuk om soms even een beetje off topic te gaan hier en iets spontaans te doen.

Gisteren, 1 november 2014, gaat ongetwijfeld de boeken in als de 1 november met het mooiste weer ooit. Wát een dag. Hoewel ik erg moe was en ‘s ochtends echt totáál geen zin had om op de foto te gaan, deed ik dat natuurlijk toch. Want hallóóó: zulk weer kan ik toch niet weigeren? Terwijl ik tussen al die mooie herfstkleuren in de warme zon stond, wilde ik heel graag niet alleen mezelf, maar ook de sfeer vastleggen. De sfeer van de mooiste 1 november ooit.

Foto’s door mij en Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties