logo
8 November 2014

5 Inch and Up x River Island

Gepost in fashion

5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger
5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger5 Inch and Up x River Island, 5 Inch and Up, 5 Inch and Up River Island, River Island shoes, overknee boots, 5 Inch and Up overknee boots, River Island overknee boots, over the knee boots, mules, heels, Sandra Hagelstam, fall/winter 2014 shoes, shoe collection, 5 Inch and Up shoe line, fashion is a party, fashion blogger

Vanaf deze week verkrijgbaar: de schoenencollectie die Sandra van het blog 5 Inch and Up heeft ontworpen voor River Island. Ik vind de 5 Inch and Up x River Island collectie super mooi (maar niet zo mooi als Sandra’s foto’s: wauw, wat een fotografieheldin is ze toch!) en ben een beetje verliefd op de overknee boots.

Je shopt de zes paar schoenen uit de collectie hier.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties