logo
9 November 2014

adidas Originals x Rita Ora

Gepost in mijn outfits

adidas originals, rita ora, adidas originals x rita ora, forever 21, adidas superstar sneakers, bershka, zerouv, aviator zonnebril, roze vest, roze cardigan, fashion blogger, fashion is a partyadidas originals, rita ora, adidas originals x rita ora, forever 21, adidas superstar sneakers, bershka, zerouv, aviator zonnebril, roze vest, roze cardigan, fashion blogger, fashion is a partyadidas originals, rita ora, adidas originals x rita ora, forever 21, adidas superstar sneakers, bershka, zerouv, aviator zonnebril, roze vest, roze cardigan, fashion blogger, fashion is a partyadidas originals, rita ora, adidas originals x rita ora, forever 21, adidas superstar sneakers, bershka, zerouv, aviator zonnebril, roze vest, roze cardigan, fashion blogger, fashion is a partyadidas originals, rita ora, adidas originals x rita ora, forever 21, adidas superstar sneakers, bershka, zerouv, aviator zonnebril, roze vest, roze cardigan, fashion blogger, fashion is a party

Ik heb er nog niet zoveel aandacht aan besteed hier op de site, maar ik ben zeker wel fan: de collecties die Rita Ora voor adidas heeft ontworpen.

Deze Superstar sneakers (zoveel liefde voor de Superstar sneaker!) komen uit de tweede adidas Originals x Rita Ora collectie -als ik het goed heb- en waren liefde op het eerste gezicht. Toegegeven: ze zijn niet super makkelijk te combineren, maar dat neem ik voor lief en zie ik als uitdaging. In deze outfit komen ze in ieder geval goed tot hun recht vind ik. Agreed?

Ik draag:

H&M sheer zwart t-shirt met grafische print (hier kun je een look alike vinden)
Bershka zwarte stretch broek (hier kun je een look alike vinden)
Forever 21 roze knitted vest (hier kun je een look alike vinden)
zeroUV zwarte aviator zonnebril (kun je hier vinden)
adidas Originals x Rita Ora Superstar sneakers
NYC Expert Last Lip Lacquer 203 FiDi Fuchsia
The Body Shop Minty Green nagellak

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties