logo
29 November 2014

Aprils rokjes

Gepost in fashion

aprils rokjes, aprils rokjes, start-up, eigen kledingmerk beginnen, kleding webshop, zomerrokjes, aprils rokjes facebook, fashion is a party, fashion blogger, kledingprints, gesponsorde post, sponsored post

Aprils is een nieuw kledingmerk-to-be dat in 2015 gelanceerd zal worden. Wat zo leuk is aan Aprils is dat het een merk is dat exclusief rokjes zal gaan verkopen, maar wat nóg leuker is aan Aprils is dat jíj mag meebepalen over hoe die rokjes eruit gaan zien.

Omdat het uiteindelijk de klanten zijn die Aprils zullen gaan dragen, is het merk op zoek naar enthousiaste dames tussen de 20 en 35 jaar die hun mening willen geven over mogelijke prints van de Aprils rokjes. Lijkt dit je leuk (en wil je een gratis Aprils rokje ontvangen?!) ga dan naar de Aprils Facebook pagina.

Je mening geven is een kleine moeite en onder de dames die Aprils via Facebook gaan helpen met de designs van hun rokjes worden ook nog mooie prijzen verloot. Geef hier je mening over Aprils…

lichte prints
tussen prints
donkere prints

Ik hoop dat je deze leuke start-up wilt helpen en dat je het leuk vindt om mee te denken over wat voor prints jij het liefste draagt. Ik heb het gisteren al gedaan, maar anders was ik er even voor gaan zitten tijdens mijn ontbijt, tussentijds kopje thee of borrel op deze zaterdag.


-Dit is een gesponsorde post-

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties