logo
28 November 2014

Black Friday 2014

Gepost in fashion

black friday 2014, black friday discount code, black friday kortingscode, nelly kortingscode, asos kortingscode, scallop pumps, red pumps, pink coat, wool coat, grey jumper, armani watch, hunter boots, burgundy boots, vans sneakers, leather vans, midi swing coat, asos coat, grey coat, winter coat, models own hyper gel nail polish, models own nagellak, models own asos, haarclips, parels, black friday deals, thanksgiving, amerika

Vandaag is het Black Friday. Volgens mij is deze dag in Nederland nog niet zo heel bekend, maar in Amerika is het echt een ‘issue’: Black Friday is de dag waarop de kerstperiode wordt ingeluid. Komend weekend schijnt dan ook het weekend te zijn dat er enorm veel kado’s worden inslagen en er standaard het meeste wordt verkocht van alle weekenden in het hele jaar. Veel (web)winkels spelen hierop in door mooie kortingen en/of acties.

Bij Nelly.com krijg je 10% korting op alles met code ‘BLACKFRIDAY’.

– Shop hier de burgundy Hunter laarzen.

– Shop hier de zwarte leren VANS.

– Shop hier de rode scallop pumps.

– Shop hier de lichtroze jas.Bij ASOS krijg je 20% korting op alles met code ‘CYBERWKND20’.

– Shop hier de grijze katoenen jas.

– Shop hier het rosé gouden Armani horloge.

– Shop hier de haarclips met parels.

– Shop hier Models Own Hyper Gel Autumn/Winter nagellak.

– Shop hier de grijze trui met afneembare kraag.Bij beide webshops is de verzending gratis. Happy shopping!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties