logo
22 November 2014

Bobbi Brown Shimmer Brick Copper Diamond

Gepost in beauty

Bobbi Brown Shimmer Brick Copper Diamond / Fashion is a party

Ik weet niet hóe lang er al een Bobbi Brown shimmer brick op mijn wishlist stond, maar in ieder geval is het echt insane lang. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik van lieve Vera de nieuwste limited edition shimmer brick van Bobbi Brown voor mijn verjaardag kreeg vorige maand. Het is de Copper Diamond uit de huidige Bobbi Brown Holiday Gift Giving collectie.

Voor wie niet weet wat een shimmer brick is: de shimmer brick is zowel te gebruiken als highlighter als als oogschaduw en bevat uiteraard veel shimmer.

Bobbi Brown Shimmer Brick Copper Diamond / Fashion is a party

Is de verpakking niet ontzettend chic? Ik vind deze holiday verpakking een heel stuk mooier dan de standaard zwarte Bobbi Brown shimmer brick verpakkingen, eerlijk gezegd.

Ook de inhoud van deze shimmer brick mag er absoluut zijn, al kan ik ‘m dus helaas niet vergelijken met de permanente shimmer bricks, omdat dit m’n eerste is.

Bobbi Brown Shimmer Brick Copper Diamond / Fashion is a party
Bobbi Brown Shimmer Brick Copper Diamond / Fashion is a party

Ik denk dat ik de Copper Diamond shimmer brick het meeste zal gebruiken als highlighter (zie bovenstaande foto). Als oogschaduw zijn de kleuren ook mooi, maar ik vind dat er iets te weinig contrast tussen de tinten zit om met de shimmer brick alleen een mooie ooglook te maken. Hieronder heb ik het wel gedaan, samen met een stevige eyeliner om het geheel wat meer ‘bite’ te geven.

Bobbi Brown Shimmer Brick Copper Diamond / Fashion is a party

Bobbi Brown is in Nederland verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf. Online is de Copper Diamond shimmer brick bij beiden al uitverkocht – hij is populair! Wil je ‘m toch nog graag hebben, probeer het dan z.s.m. in één van de filialen. Je kunt natuurlijk ook hier snuffelen tussen de andere tinten shimmer bricks. Ze kosten €47,-.


P.S. Ik heb weer een nieuwe behind the blog geschreven vandaag. Lees ‘m hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties