logo
28 November 2014

Burberry Effortless Liquid Eyeliner

Gepost in beauty

burberry make-up, burberry douglas, burberry effortless liquid eyeliner, fashion is a party, fashion blogger, burberry eyeliner, burberry counters, burberry make-up nederland, burberry effortless liquid eyeliner review, goede eyeliner, high end make-up, zwarte eyeliner, stift eyeliner, liquid eyeliner

In oktober heeft Burberry een aantal nieuwe “basis” beauty producten gelanceerd (mascara’s, eyeliners en een brow definer) en deze Burberry Effortless Liquid Eyeliner is er één van. Suki Waterhouse is het gezicht van de nieuwe producten en hier met ze te zien in een video.

Ik heb nog niet eerder Burberry make-up geprobeerd, dus ik was weer heel benieuwd hoe deze eyeliner me zou bevallen. Ook omdat ik best wel kritisch ben over eyeliners. Sommigen zijn te droog of te vloeibaar, anderen hebben een irritante applicator, brengen onregelmatig aan of zijn niet gepigmenteerd genoeg. Soms word ik zo gefrustreerd van een eyeliner, dat ik ‘m gewoon weggooi.

burberry make-up, burberry douglas, burberry effortless liquid eyeliner, fashion is a party, fashion blogger, burberry eyeliner, burberry counters, burberry make-up nederland, burberry effortless liquid eyeliner review, goede eyeliner, high end make-up, zwarte eyeliner, stift eyeliner, liquid eyeliner

Voor een goede, zwarte eyeliner heb ik dan ook best wat over, want ik gebruik ‘m regelmatig en niets zo irritant als een half uur verder zijn in de ochtend omdat je eyeliner niet wil. Zeker als je net op je allermooist oogschaduw hebt aangebracht en de mislukte eyeliner ervoor zorgt dat je – in het ergste geval- alles er weer af kunt halen.

Over deze Burberry eyeliner was ik echter heel optimistisch. Ik bedoel: het is Burberry. Die naam schept toch wat positieve verwachtingen. Bovendien doet Burberry een aantal beloftes bij deze eyeliner:

– SMOOTHLY DEFINES AND ACCENTUATES THE EYES

– SOFT AND ULTRA-THIN FELT-TIP APPLICATOR FOR HIGH PRECISION AND EVEN APPLICATION

– OPTIMUM CONTROL THANKS TO A GRIP ZONE HOLD

– LONG-LASTING FORMULA

– WATER BASED FORMULA

– PRESERVATIVES FREE

– HIGHLY PIGMENTED FORMULA FOR A DEEP COLOUR

Deze beloftes komt Burberry met hun Effortless Liquid Eyeliner grotendeels na. Hoewel ik moest wennen aan de eyeliner – bijvoorbeeld omdat ik al even geen “stiftje” meer gebruikt heb als applicator-, vind ik de eyeliner heel fijn.

burberry make-up, burberry douglas, burberry effortless liquid eyeliner, fashion is a party, fashion blogger, burberry eyeliner, burberry counters, burberry make-up nederland, burberry effortless liquid eyeliner review, goede eyeliner, high end make-up, zwarte eyeliner, stift eyeliner, liquid eyeliner

Met name omdat je er precies mee kunt werken en er goed mee kunt doseren. Bij de eerste confrontatie met de huid is de eyeliner niet super zwart (dus ‘highly pigmented’ vind ik niet helemaal terecht), maar bij een tweede laagje wel. Doordat de punt van de applicator zo dun is kun je er makkelijk een dunne eyeliner mee zetten, al gaat dit wat minder vloeiend dan met een eyeliner met een kwastje (maar met een kwastje is een dunne eyeliner zetten weer erg moeilijk). Tot slot blijft de eyeliner goed zitten.

burberry make-up, burberry douglas, burberry effortless liquid eyeliner, fashion is a party, fashion blogger, burberry eyeliner, burberry counters, burberry make-up nederland, burberry effortless liquid eyeliner review, goede eyeliner, high end make-up, zwarte eyeliner, stift eyeliner, liquid eyeliner

Ja, ik betrap me erop dat ik deze eyeliner er de laatste tijd graag bij pak in de ochtend. Elke keer leer ik er wat beter mee omgaan, waardoor ik steeds enthousiaster word.

De Burberry Effortless Liquid Eyeliner kost €31,- en is te koop bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties