logo
21 November 2014

Citymall Almere buys

Gepost in beauty, fashion, overig

citymall almere, citymall almere buys, shoplog, anna drijver ei, anna drijver auteur, anna drijver boeken, mádara organic skincare, mádara detox mud mask, vitamin store, rivièra maison, sinterklaas kado, villa chocola, sinterklaas chocola, citymall almere shoplog, new yorkercitymall almere, citymall almere buys, shoplog, anna drijver ei, anna drijver auteur, anna drijver boeken, mádara organic skincare, mádara detox mud mask, vitamin store, rivièra maison, sinterklaas kado, villa chocola, sinterklaas chocola, citymall almere shoplog, new yorker

Gisteren deelde ik met jullie hoe mijn eerste ervaring met de Citymall Almere was en vandaag ga ik jullie laten zien wat mijn Citymall Almere buys zijn. Het is van alles wat geworden; niet eens veel kleding en make-up eigenlijk. Ik denk dat mijn aankopen goed de verschillende soorten winkels in de Citymall representeren.

Om te beginnen kocht ik het boek ‘Ei’ van Anna Drijver. Ik vind Anna echt een hele mooie en een tikje mysterieuze vrouw en dat zegt natuurlijk niets over hoe ze kan schrijven, maar daardoor wil ik best wel eens een boek van haar lezen. Ik ken haar alleen als actrice, dus ik ben benieuwd hoe ze als schrijfster is.

Verder kocht ik twee kado’s bij Rivièra Maison, waarvan je er hier één ingepakt op de foto ziet (tja, een kado is een kado, dus moet nog wel even ingepakt blijven…).

Bij Villa Chocola kocht ik drie kadootjes, ook voor Sinterklaas. Toen ik aan de eigenaar van de winkel vroeg wat Villa Chocola nou onderscheidt van andere chocolaterieën, zei hij: ‘Ik vind de meeste chocoladewinkels zo “zwart doosje met een gouden strikje eromheen”, Villa Chocola heeft een frisse en strakke vormgeving”. Ik begrijp helemaal wat hij daarmee bedoelt: Villa Chocola is wat minder tuttig dan de meeste vergelijkbare winkels en ook erg origineel in sommige producten die ze aanbieden. Ik  hoop maar dat ik al die chocola tot 5 december dicht kan laten…

Een nieuw gezichtsmasker was welkom en ik besloot er één te proberen die ik vond bij de Vitamin Store: het Detox Mud Mask van het ‘organic’ merk Mádara. Ik heb nog nooit wat van dit merk geprobeerd, dus ik ook hier ben ik heel benieuwd naar!

Tot slot kocht ik nog een fijne, warme trui in rood en blauw gemêleerd bij New Yorker. Ook kwam ik bij New Yorker een super mooie lichtroze winterjas tegen die was afgeprijsd naar €29,95, maar omdat ik al een lichtroze jas heb liet ik ‘m hangen. Mocht jij er nog wel één zoeken, dan heb je misschien wat aan deze tip!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn buys vinden. Ben jij al bezig met aankopen voor Sinterklaas/Kerst?

– Dit is een gesponsorde post-

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties