logo
8 November 2014

CLEAN parfum

Gepost in beauty

CLEAN fragrances, CLEAN perfume, CLEAN parfum, CLEAN parfum douglas, douglas parfum, de geur van schone was, frisse geur, originele parfum, aparte parfum, exclusieve parfum, beautyblog, fashion is a party, fashion bloggerCLEAN fragrances, CLEAN perfume, CLEAN parfum, CLEAN parfum douglas, douglas parfum, de geur van schone was, frisse geur, originele parfum, aparte parfum, exclusieve parfum, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Een tijdje geleden kreeg ik ergens een monstertje van CLEAN parfum bij. Nu ben ik niet zo snel onder de indruk van parfum monstertjes, want ja: hoeveel krijg je er wel niet overal en nergens bij? Toen ik deze CLEAN parfum echter wat achteloos opdeed, werd ik verrast door de originele geur. CLEAN ruikt naar… schone was, een verschoond bed, gewassen haren, een schoon huis, etc. Oftewel: CLEAN ruikt naar clean.

Echt, een geur als deze heb ik nog nooit geroken. Alle parfums die ik tot nu toe heb geroken roken naar… parfum. CLEAN niet, CLEAN is echt anders. En ik ben fan.

Gelukkig ontdekte ik dat CLEAN gewoon in Nederland te koop is (maar ik had er dus nog nooit van gehoord), en wel hier. Nu maar hopen dat de Kerstman dit leest.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties