logo
22 November 2014

I’ve got the music in me

Gepost in mijn outfits

i've got the music in me, muziek, oortjes, in2ears, in2ears oortjes, midi rok, roodbruin, all stars, zwarte all stars, converse all stars, lage all stars, new yorker, zara, forever 21, bomber, bomberjack, the middle of nowhere, chanel songe, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogi've got the music in me, muziek, oortjes, in2ears, in2ears oortjes, midi rok, roodbruin, all stars, zwarte all stars, converse all stars, lage all stars, new yorker, zara, forever 21, bomber, bomberjack, the middle of nowhere, chanel songe, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogi've got the music in me, muziek, oortjes, in2ears, in2ears oortjes, midi rok, roodbruin, all stars, zwarte all stars, converse all stars, lage all stars, new yorker, zara, forever 21, bomber, bomberjack, the middle of nowhere, chanel songe, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogi've got the music in me, muziek, oortjes, in2ears, in2ears oortjes, midi rok, roodbruin, all stars, zwarte all stars, converse all stars, lage all stars, new yorker, zara, forever 21, bomber, bomberjack, the middle of nowhere, chanel songe, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogi've got the music in me, muziek, oortjes, in2ears, in2ears oortjes, midi rok, roodbruin, all stars, zwarte all stars, converse all stars, lage all stars, new yorker, zara, forever 21, bomber, bomberjack, the middle of nowhere, chanel songe, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blog

Ik vind deze rok het tofste in een combinatie met een tikje grove of “rebelse” sneakers. De midi rok in combinatie met ietwat lompe schoenen is zeker één van mijn favoriete trends van de afgelopen tijd. Het contrast spreekt me aan en past ook goed bij mijn leeftijd, vind ik. Misschien klinkt dat laatste gek, maar ik merk dat het belangrijker wordt voor me dat wat ik draag past bij de leeftijdsfase waar ik in zit. Eerder had ik dat helemaal niet: toen ik dertien was liep ik al op kneiterhoge hakken en dat vond ik helemaal niet gek. Nu wil ik iets aan waarin ik zowel serieus kan worden genomen, als wat lekker speels en eigenzinnig is.

Iets anders: er is geen beter gezelschap tijdens een momentje bezinning op een hek in the middle of nowhere dan muziek. In samenwerking met mijn In2Ears oortjes natuurlijk, waar ik laatst al over schreef. En mijn camera, niet te vergeten.

Ik draag:

New Yorker rood/blauw gemêleerde trui (hier kun je een look alike vinden)
Forever 21 bomberjack (hier kun je een look alike vinden)
ZARA roodbruine midi rok (hier kun je een look alike vinden)
zwarte Converse All Stars (kun je hier vinden)
CHANEL Lèvres Scintillantes lipgloss in ’191 Songe’ (kun je hier vinden)
In2Ears oortjes (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties